Închide meniul

CFR Cluj i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce a lansat acuzaţii uluitoare: „Și un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm?”

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 14:51

Reclamă
CFR Cluj i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce a lansat acuzaţii uluitoare: „Și un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm?

CFR Cluj a câştigat patru titluri consecutive în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj i-a dat replica lui Cornel Dinu, care a făcut acuzaţii uluitoare la finalul victoriei cu FC Argeş, scor 2-0. „Procurorul” a avut un discurs incredibil după ce Joao Miguel și-a îngropat echipa pe terenul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Miguel a vrut să trimită o pasă la propriul portar, dar nu l-a văzut pe Debeljuh, care parcă aștepta greșeala fundașului lui FC Argeș. Miguel a pasat direct la Debeljuh, iar atacantul croat a profitat din plin. Golgheterul CFR-ului a interceptat și a trimis balonul direct în plasa porții lui Greab.

CFR Cluj i-a dat replica lui Cornel Dinu, dupa ce a lansat acuzaţii uluitoare

”E normal ca jucătorii să vorbească între ei. Joao Miguel a greșit la primul gol pentru că nu s-a informat, a fost tot timpul cu capul în pământ. Suspiciuni există tot timpul, dar în fotbal există greșeli. Și un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm și pe el?

Este o victorie importantă. Asta înseamnă că s-a muncit serios. Respectăm toți adversarii, pentru că s-a demonstrat că surprize pot apărea oricând. Dan Petrescu, așa cum îl știm cu toții, are metode care ne fac să zâmbim la final. Pentru Craiova este greu să se implice la titlu, dar atâta timp cât există șanse matematice se poate orice.

Bordeianu calcă foarte greu pe picior. A fost o intrare cu crampoanele pe tibie, l-a prins cu piciorul pe pământ. Astăzi va face un RMN și sperăm să nu fie totuși atât de grav. Piciorul este umflat și are o entorsă produsă de acea intrare dură”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cornel Dinu a lansat acuzaţii uluitoare, după CFR Cluj – FC Argeş 2-0

Cornel Dinu a avut un discurs incredibil, după ce Joao Miguel a gafat incredibil în partida cu CFR Cluj. Fostul mare internaţional român a spus că ar exista „o colectivitate” a jucătorilor portughezi în Liga 1.

Astfel, Cornel Dinu a insinuat că ar exista relaţii de prietenii între jucătorii portughezi din Liga 1 şi Marioa Camora.

„Se vorbește despre aceste lucruri, am probe. Se vorbește despre o colectivitate a jucătorilor portughezi din Liga 1. Eu am probe. Dacă se vorbește, nu iese fum fără foc. Mi-ați arătat două faze de la același meci. Să încheiem discuția. Coincidența e că se întâmplă de două ori la CFR Cluj – FC Argeș”, a spus Dinu la orangesport.ro, citat de gsp.ro.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:54

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

8:47

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon: „Jocul meu a colapsat, am intrat în panică. Sunt dezamăgită de mine”

8:32

Diogo Costa a scris istorie, după ce a apărat trei penalty-uri în Portugalia – Slovenia! „Eroul” lusitanilor nu se teme de Franţa

8:13

Anunţul radical făcut de Cristiano Ronaldo după ce a plâns în hohote la EURO 2024, în timpul meciului Portugalia – Slovenia

1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și