Închide meniul

CFR Cluj – UTA 0-0 | „Am avut ghinion mare!” Adrian Păun, exasperat după al patrulea egal la rând. Mesaj de luptă pentru rivala FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 19:53

CFR Cluj – UTA 0-0 | „Am avut ghinion mare! Adrian Păun, exasperat după al patrulea egal la rând. Mesaj de luptă pentru rivala FCSB

Adrian Păun, după CFR Cluj - UTA 0-0

profimediaimages

CFR Cluj s-a încurcat din nou în lupta de la distanță cu rivala FCSB. Ardelenii au luat din toate pozițiile în meciul cu UTA. Nici apărarea n-a funcționat, iar Dan Petrescu a fost salvat de intervențiile puștiului Otto Hindrich.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun, despre lupta de la distanță dintre CFR Cluj și FCSB

„Cred că ne-am creat ocazii destul de multe. Și eu am avut două ocazii bune, dar din păcate tabela arată 0-0 și noi facem iar egal.

Am făcut toate meciurile bune, ne-am creat ocazii. La FCSB am marcat trei goluri. Din păcate am fost egalați pe final, ceea ce nu se prea întâmpla la noi. Din contră chiar. Acum tabela arată 0-0 și e al patrulea rezultat de egalitate. Degeaba joci bine, dacă nu câștigi.

Cu siguranță o să fim mult mai motivați după cele patru meciuri. Am avut ghinion mare, din păcate, în acest an. Astăzi jucătorul meciului a fost portarul lor. FCSB poate veni la 6 puncte, dar și dacă era o diferență mai mare tot în play-off se decidea. Cred că așa va fi și acum”, a spus Adrian Păun, după meciul CFR Cluj – UTA 0-0.

CFR Cluj – UTA 0-0

UTA a ratat o ocazie monumentală în minutul 36. Dangubic a încercat să înscrie cu capul, din șase metri, însă Hindrich a respins foarte bine. Laukzemis a ajuns la balon și reluat spre poartă, dar portarul ardelenilor a avut o altă intervenție spectaculoasă.

Reclamă

CFR-ul început ca din tun repriza a doua. În minutul 46, Omrani a cerut un penalty după un presupus henț în careu al lui Batha. În continuarea fazei, Neguț a șutat în bară.

Un minut mai târziu, Ciprian Deac a șutat pe lângă cu toată poarta goală, după un șut respins în față de Florin Iacob. Portarul UTA-ei a intervenit salvator și la un șut al lui Păun, pe care l-a respins în bară.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aprținut celor de la UTA. Florin Ștefan a scos balonul din fața liniei porții după o lovitură liberă indirectă a arădenilor.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 0-0, iar CFR Cluj a ajuns la patru remize la rând în Liga 1 și este fără victorie în 2022. Echipa lui Dan Petrescu rămâne lider, dar FCSB se poate apropia la doar șase puncte, dacă o învinge pe Academica Clinceni. UTA a rămas pe poziția a zecea, dar s-a apropiat la trei puncte de play-off.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și