Închide meniul

Chindia – Rapid | Meci halucinant la Ploieşti. Echipa lui Săndoi a marcat de două ori, deşi are doi oameni în minus

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 noiembrie 2021, 22:13

Chindia – Rapid | Meci halucinant la Ploieşti. Echipa lui Săndoi a marcat de două ori, deşi are doi oameni în minus

Chindia a marcat două goluri în inferioritate numerică

Captură Digisport

Chindia a avut parte de o primă repriză de coşmar. Corbu şi Căpuşă au fost eliminaţi, iar meciul părea că se îndreaptă către o victorie facilă a giuleştenilor. Nebunia s-a declanşat în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 53, Chindia a dat prima lovitură. Neguț a făcut o cursă uluitoare, din propria jumătate, a profitat de greșelile în lanț ale fundașilor Rapidului, și a înscris cu un șut la colțul scurt! Rapid a egalat prin Rareş Ilie în minutul 60, iar totul părea că intră pe făgaşul normal, în condiţiile în care echipa lui Mihai Iosif avea doi oameni în plus pe teren.

Peste numai 3 minute, Chindia marchează pentru a doua oară în inferioritate numerică. Popa a marcat al doilea gol al echipei sale la capătul unui contraatac fabulos.

Scandal uriaş la Rapid şi acuzaţii dure la adresa lui Daniel Niculae

Este scandal uriaş la Rapid între preşedintele Daniel Niculae şi un fost angajat al clubului din Giuleşti, Ovidiu Burcă. După ironiile fostului atacant, acum a venit rândul lui Burcă să reacţioneze. Sunt acuzaţii extrem de grave la adresa actualului şef al giuleştenilor

Primul care a atacat a fost actualul preşedinte al Rapidului, Daniel Niculae. Fostul atacant l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă„Nu vreau să-mi aduc aminte de personajele care au trecut pe la clubul acesta și au fost instalatori. Eu am pus condiția ca Burcă să fie dat afară. Acesta lucru s-a întâmplat, iar alegerea a fost foarte bună. Am reușit să promovăm”, a tunat Daniel Niculae, conform gsp.ro.

Reclamă

Replica lui Ovidiu Burcă nu s-a lăsat aşteptată.

„După plecarea de la Rapid, am evitat să intru în polemici sau dispute de orice fel, cu oricine. Afirmațiile legate de persoana mea mă obligă, însă să fac niște precizări: în noul proiect Rapid eu l-am adus pe Daniel Niculae. El este un mare rapidist, dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile. Spune multe despre caracterul său.

Într-adevăr, nu ne-am înțeles, îi dau dreptate. Eu îmi doream un club care de la bun început să fie construit profesionist, cu oameni tineri, pregătiți, motivați. Cu departament de scouting, cu nutriționiști, cu psihologi, nu cu alcool în vestiar, cu kilograme în plus și relații de prietenie, un club cu mentalitate sănătoasă„, a atacat Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Meci halucinant între Chindia şi Rapid
  • Gazdele au marcat două goluri cu doi oameni mai puţini

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și