Închide meniul

Scandal uriaş la Rapid şi acuzaţii dure la adresa lui Daniel Niculae: „Alcool în vestiar şi beneficii materiale”. Complot pentru schimbarea lui Mihai Iosif

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 13:25

Scandal uriaş la Rapid şi acuzaţii dure la adresa lui Daniel Niculae: „Alcool în vestiar şi beneficii materiale. Complot pentru schimbarea lui Mihai Iosif

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

Război de la distanţă între doi foşti colegi de la Rapid. Daniel Niculae a aruncat vorbe grele la adresa lui Ovidiu Burcă, iar acum a venit rândul ultimului să răspundă pe măsură. Este scandal uriaş între cei doi giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaş la Rapid şi acuzaţii dure

Primul care a atacat a fost actualul preşedinte al Rapidului, Daniel Niculae. Fostul atacant l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă„Nu vreau să-mi aduc aminte de personajele care au trecut pe la clubul acesta și au fost instalatori. Eu am pus condiția ca Burcă să fie dat afară. Acesta lucru s-a întâmplat, iar alegerea a fost foarte bună. Am reușit să promovăm”, a tunat Daniel Niculae, conform gsp.ro.

Repilica lui Ovidiu Burcă nu s-a lăsat aşteptată. Fost oficial şi antrenor la Rapid 2, Burcă a lansat acuzaţii absolut uluitoare la adresa actualului preşedinte de la Rapid. Spune că acesta nu are un plan profesionist pentru echipă şi că ar complota pentru schimbarea antrenorului principal Mihai Iosif, în ciuda declarațiilor publice de susținere pe care președintele Rapidului le face.

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit

„După plecarea de la Rapid, am evitat să intru în polemici sau dispute de orice fel, cu oricine. Afirmațiile legate de persoana mea mă obligă, însă să fac niște precizări: în noul proiect Rapid eu l-am adus pe Daniel Niculae. El este un mare rapidist, dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile. Spune multe despre caracterul său.

Într-adevăr, nu ne-am înțeles, îi dau dreptate. Eu îmi doream un club care de la bun început să fie construit profesionist, cu oameni tineri, pregătiți, motivați. Cu departament de scouting, cu nutriționiști, cu psihologi, nu cu alcool în vestiar, cu kilograme în plus și relații de prietenie, un club cu mentalitate sănătoasă.

Reclamă

Cât despre plan, că tot a amintit de unul, eu am avut unul, i l-am prezentat, pe al lui nu l-am văzut. După 4 ani pot afirmă că planul meu a fost unul bun. El a pus întotdeauna condiții. Unele greu de suportat pentru cei care susțin financiar clubul. Ele nu aveau legătură cu performanța ci mai degrabă cu un ego imens și cu aspecte legate de propriiile beneficii materiale. Induce perfid o falsă ipoteză: că eu am plecat din club, el a venit și echipa a promovat.

Citește și:

În primul rând, eu nu mai aveam nicio legătură cu ce se întâmpla la prima echipă anul trecut, eram antrenor la Rapid 2. În al doilea rând, nu trebuie să-și asume acea promovare pentru că nu are niciun merit. Dimpotrivă, Mihai Iosif a reușit în condiții grele, noul președinte având alte planuri legate de antrenori posibili veniți în tribună pe la meciuri. Nu sunt convins nici azi că și-a schimbat planurile, în ciuda declarațiilor de susținere a lui Mihai.

Indiferent că vrea să audă sau nu, în cărțile de istorie ale clubului Rapid, numele meu va sta la loc de cinste: membru fondator al noului Rapid în era post faliment. L-aș sfătui pe președintele rapidist, așa cum a făcut-o unul dintre colegii voștri din mass-media, să pună mâna pe carte, să construiască un plan pentru dezvoltarea clubului în următorii ani, pentru ca cei care vor urma să beneficieze de munca și viziunea sa, așa cum beneficiază el astăzi de o muncă fantastică făcută de o mână de oameni extraordinari, muncă pe care culmea, el a îngreunat-o cel mai tare!  A fost o mândrie și o onoare să lucrez pentru Rapid și să fiu și instalator uneori… chiar și fără beneficii”, a tunat Ovidiu Burcă la adresa lui Daniel Niculae, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și