Închide meniul

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 | Laurențiu Reghecampf a fost înjurat la finalul meciului: „E urât, mai ales că sunt din zona mea!” Ce a spus despre penalty-ul ratat de Nistor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 23:12

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 | Laurențiu Reghecampf a fost înjurat la finalul meciului: „E urât, mai ales că sunt din zona mea! Ce a spus despre penalty-ul ratat de Nistor

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Dan Nistor i-a dat emoții lui Laurențiu Reghecampf, după ce a ratat un penalty. Reghe a anunțat că va găsi un execuntant cu sânge rece în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei au avut o bară, o ocazie mare, dar am avut multe șanse. Cred că am avut foarte multe șanse și cred că dacă marcam din penalty jocul se schimba total și îi obligam să joace fotbal, pentru că e foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe, nu mă refer la ceva negativ legat de ei.

Ceea ce fac, fac foarte bine, sunt foarte compacți, dar nouă ne e greu să jucăm împotriva unei asemenea echipe.

Ei își știu nivelul și se descurcă foarte bine, dar tot cred că dacă am fi marcat, jocul s-ar fi schimbat mai mult.  Ordinea de la penalty-uri a fost Ivan și Nistor, dar Ivan a fost cel faultat, de aceea a bătut Nistor”.

Sper să găsim un jucător care să își asume responsabilitatea și să marcheze din penalty, avem jucători. Voi juca în cupă cu cei mai buni jucători, orice trofeu e important pentru noi”, a spus Laurențiu Reghecampf după Chindia – Universitatea Craiova 0-1.

Reclamă

Chindia – Universitatea Craiova 0-1 | Laurențiu Reghecampf a fost înjurat la finalul meciului

Antrenorul Universității Craiova vrea ca autoritățile să se răzgândescă și să permită în continuare accesul spectatorilor pe stadioane. Fanii vor avea accesul interzis la competițiile sportive începând de luni. Laurențiu Reghecampf a avut un conflict și cu un fan la finalul partidei. Antrenorul Universității Craiova a avut un conflict și cu un fan.

„Dacă reușim să câștigăm meci de meci, o să reușim să ajungem acolo în frunte, ne dorim și Cupa României. Sunt unele lucruri care se întâmplă pe un stadion. 

E urât ca un suporter să mă înjure într-un astfel de hal, de-asta m-am supărat, dar mi-e greu să înțeleg, mai ales că sunt din zona mea și nu am prea auzit astfel de înjurături.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important pentru noi e să avem jucătorii sănătoși, va fi greu pentru echipele care vor întâmpina astfel de probleme”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și