Închide meniul

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte! Atacantul FCSB-ului, scos din lot de Gigi Becali, ar putea ajunge la altă echipă din Liga 1: “L-aș aștepta cu brațele deschise!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 23:30 / Actualizat: 13 martie 2023, 23:27

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte! Atacantul FCSB-ului, scos din lot de Gigi Becali, ar putea ajunge la altă echipă din Liga 1: “L-aș aștepta cu brațele deschise!”

Claudiu Keșeru, atacantul lui FCSB

Profimedia

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte, după ce a fost scos din lot de patronul Gigi Becali. El ar putea să ajungă la Sepsi Sf. Gheorghe unde este așteptat cu brațele deschise de Laszlo Dioszegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a lăsat în afara lotului pe Claudiu Keșeru la ultimul meci și există șanse foarte mici ca atacantul de 35 de ani, venit de la Ludogorets, să mai prindă minute la FCSB în acest sezon.

Keșeru trebuie să aștepte până la vară pentru a se despărți de formația “roș-albastră”, deoareace a jucat deja la două echipe în actuala stagiune.

Claudiu Keșeru nu duce lipsă de oferte! El ar putea ajunge la Sepsi, după despărțirea de FCSB: “L-aș aștepta cu brațele deschise!”

Potrivit sport.ro, internaționalul român ar fi dorit la Sepsi Sf. Gheorghe. Anunțul a fost făcut chiar de Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean.

Conducătorul lui Sepsi nu ar refuza un astfel de transfer, fiind conștient de experiența lui Keșeru și plusul pe care l-ar putea aduce echipei.

Reclamă

“Aș minți dacă aș spune „nu” (n.r. – că nu-l vrea pe Keșeru). Dacă ar vrea să vină la noi, eu cred că l-aș aștepta cu brațele deschise.”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru sport.ro.

Citește și:

Condiția pusă de Claudiu Keșeru ca să semneze cu Sepsi

Conform sursei citate, Keșeru ar accepta o ofertă din partea lui Sepsi numai dacă echipa covăsneană va câștiga Cupa României și va juca în cupele europene.

Covăsnenii s-au calificat în semifinalele Cupei, alături de Universitatea Craiova, FC Argeș și FC Voluntari. În campionat, Sepsi se află pe locul 10, fără șanse pentru calificarea în play-off. 

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 35 de ani, Keșeru a bifat 16 apariții în actualul sezon de Liga 1, reușind să înscrie 5 goluri.

Gigi Becali, pus la zid după ”mazilirea” lui Claudiu Keșeru: ”Să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”

Gigi Becali a comis o mare greșeală după ce l-a exclus temporar din lotul FCSB pe Claudiu Keșeru. Cel puțin așa susține Dinu Gheorghe, care consideră că forța de atac a vicecampioanei nu se poate baza doar pe Mamut și Dumiter.

Ultimul a marcat două goluri în acest sezon.

”Dacă ei au șanse la titlu și tu contezi pe Mamut, Dumiter și renunți la Keșeru… Puteai să îl amendezi pentru acea ieșire care a dăunat, dar să rămâi cu Dumiter și Mamut ca să înfrunți CFR, nu ai nicio șansă”, a spus Dinu Gheorghe, citat de prosport.ro.

Gigi Becali l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru

Becali a fost deranjat de anumite declarații făcute de atacantul venit de la Ludogorets și a decis să îl scoată din lot pe atacantul care câștigă lunar 20.000 de euro la FCSB, până la finalul sezonului. Gigi a dezvăluit și că a avut un mesaj dur pentru internaționalul nostru.

„Normal că pentru mine Keșeru este un caz închis. La revedere! A doua oară nu o să mai apuce să îmi trimită mie mesaje pe la declarații.

Am pus mâna pe telefon și l-am sunat. Dar să vă spună în vară ce i-am zis eu la telefon, nu acum. Nu a zis că în vară o să spună el mai multe? Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui? Eu i-am zis clar în iarnă că vreau să plece, dar nu a vrut el.

Reclamă

Budescu de ce a înțeles că nu se mai poate la noi? Dar Keșeru m-a luat că nea Gigi stai să vezi, stai că nu mai știu eu ce și uite că el tot nimic. Așteptați-l până în vară ca să vă spună ce i-am zis eu la telefon. Și i-am zis multe”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
  • Claudiu Keșeru va pleca de la FCSB în vară
  • Atacantul de 35 de ani este dorit de Sepsi

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și