Închide meniul

Claudiu Keşeru, revenire senzaţională la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul. „Dacă Edi îl vrea, îl luăm”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 12:43

Claudiu Keşeru, revenire senzaţională la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul. „Dacă Edi îl vrea, îl luăm

Claudiu Keşeru, revenire senzaţională la FCSB!

Hepta

„Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru e dorit de Gigi Becali la FCSB

Despre Keşeru, şi bulgarii au anunţat că va pleca de la Ludogorets. Rapid a anunţat că nu e interesată de jucător, iar Gigi Becali este un mare fan al fostului golgheter al Ligii 1.

„La clubul lui Gigi Becali a fost anunţat un nou antrenor, Edi Iordănescu. FCSB a început sezonul ezitant şi este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iordănescu a făcut-o campioană pe echipa din Transilvania şi s-a interesat de situaţia golgheterului de la Ludogoreţ. Keşeru a fost deja la FCSB, în 2014, şi a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri. Şi Rapid insistă pentru Claudiu”, au scris cei de la Fakti.

Gigi Becali a anunţat că a făcut tot posibilul să îl aducă la FCSB pe Claudiu Keşeru, dar Ludogorets nu l-a lăsat să plece. Finanţatorul roş-albaştrilor nu ia în calcul o mutare a internaţionalului la Rapid.

„Am vorbit cu el, dar nu a putut să vină. Ce, îl lăsam eu pe Keşeru? El e un stelist mare, rupea tricoul cu dinţii în tribună. A zis că nu l-au lăsat ăia de acolo. Niciodată în viaţa lui nu o să ajungă la Rapid, e stelist înfocat. Mănâncă tricoul, îl rupe cu dinţii”, a spus Becali, la începutul lunii, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și