Închide meniul

„Cerințele n-au fost respectate!” Anghel Iordănescu îl apără pe Edi Iordănescu! Avertisment dur pentru Gigi Becali. „Nu poți să le obții pe toate!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 octombrie 2021, 18:37

„Cerințele n-au fost respectate! Anghel Iordănescu îl apără pe Edi Iordănescu! Avertisment dur pentru Gigi Becali. „Nu poți să le obții pe toate!

Anghel Iordănescu, analiză dură după ce FCSB a primit 10 goluri de la Silkeborg

Profimedia

„Dreptatea în fotbal o dă doar performanța, doar rezultatul. Dacă rezultatele și performanța vin și în urma unui joc spectaculos, cu atât mai bine. Din ce am înțeles eu, Edi a semnat un contract în care se obliga să câștige campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu, avertisment dur pentru Gigi Becali

Cerințele n-au fost respectate dacă mă iau după ultimele zile. Aș vrea să mă întorc la fotbal, nu la polemica dintre cei doi. Eu știu că Edi a preluat echipa într-un moment delicat. Chiar dacă a avut multe poticniri în ceea ce privește accidentările, Covid-ul, el este în grafic”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Cu Edi Iordănescu, FCSB a revenit în lupta pentru titlu, legând cinci victorii la rând în Liga 1. Dacă pe vremea lui Dinu Todoran, când Gigi Becali dicta totul la echipă, vicecampioana era departe de locurile de play-off, roș-albaștrii au ajuns acum la doar 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

De asemenea, în ultima etapă din Liga 1, FCSB a jucat cu CS Mioveni cu doar doi jucători pe banca de rezerve, echipa fiind lovită de accidentări și Covid-19. Chiar și în aceste condiții, echipa lui Iordănescu s-a impus cu 3-0.

„Este foarte greu când n-ai 10 jucători pe perioada de întrerupere a campionatului, este foarte greu să faci o metodică de antrenament. Din acest punct de vedere, și patronul trebuie să înțeleagă ca nu este ușor să te pregătești când ai 13 jucători dispoibili.

Reclamă

Patronul trebuie să înțeleagă că un campionat nu poate fi câștigat numai prin posesie. Asta nu îți dă garanția succesului. Toate aceste lucruri se antrenează, în două luni de zile nu poți să le obții pe toate. Deocamdată, zic că Edi este în grafic cu tot ceea ce este trecut în contract”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Gigi Becali, ordin pentru Edi Iordănescu

Becali i-a transmis un mesaj clar lui Edi Iordănescu. Vrea posesie, iar pentru asta e dispus să renunțe și la titlu.

E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine.”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

17 goluri au înscris cei de la FCSB în șapte meciuri de Liga 1, de când a venit Edi Iordănescu. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și