Închide meniul

Comandantul CSA, Mădălin Hîncu, vrea să-l ţină pe Gigi Becali departe de Ghencea! Când va fi inaugurat noul stadion Steaua

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 16:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Comandantul CSA, Mădălin Hîncu, vrea să-l ţină pe Gigi Becali departe de Ghencea! Când va fi inaugurat noul stadion Steaua

Facebook CNI

Stadionul Steaua este gata

Hîncu a dezvăluit că vrea să organizeze evenimente, pe noul stadion Steaua, prin care să poată susţine financiar arena din Ghencea. Conform acestuia acolo vor juca formaţia de fotbal a clubului, cea de rugby, dar şi echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comandantul CSA susţine că dacă există un litigiu între administratorul stadionului şi firma care face solicitarea, în speţă FCSB, atunci cererea de a evolua pe noua arenă va fi respinsă din start.

Mădălin Hîncu: "Este obligaţia mea să administrez stadionul"

"Este o obligație a mea să administrez stadionul. Vă dau drept exemplu bazinul de înot. Am fost la bazin, era plin acolo de copii care înotau. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal și la rugby încât să nu avem timp, iar în timpul care va fi liber să putem primi echipa națională și eventual să organizăm eventimente care să ne aducă bani.

Nu e neapărat o strategie. Problema se pune că poate veni din partea oricui o solicitare și să nu ai poziții libere. O altă variantă poate să fie să nu respecți legea, să fie un litigiu între tine și firma respectivă sau societatea respectivă și atunci să nu poți să onorezi solicitarea respectivă. 

Categoric, poți refuza. Eu nici nu cred că s-au gândit să ceară (n.r. cei de la FCSB, pe Stadionul Steaua). Aglomerarea programului nu o facem că vrem să îl aglomerăm, ci vine din faptul că îmi doresc să avem densitate motrică, să fie cât mai multă mișcare pe stadion și să avem cât mai multe evenimente. 

Reclamă

Îmi doresc foarte mult ca acest stadion să fie plin de cei care iubesc Steaua. Dacă nu există un litigiu, se analizează… ", a declarat Mădălin Hîncu la Naţiunea Stelistă.

Mădălin Hîncu a anunţat când va fi inaugurat stadionul Steaua

Hîncu aşteaptă să treacă pandemia de COVID-19 pentru ca stadionul Steaua să poat fi inaugurat alături de fani.

"Ar fi bine să pot să spun care va fi primul meci care se va juca pe noul stadion. În primul rând, trebuie să treacă această pandemie, ca să poată permită accesul spectatorilor pe stadion. Eu îmi doresc ca primul meci să se desfășoare cu spectatori. 

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că vom juca noi în campionat, nu înseamnă că este inaugurare… Inaugurarea se face cu spectatori. Eu mi-aș dori undeva în aprilie-mai să se întâmple lucrul acesta. Aceasta va fi propunerea pe care eu doresc să o fac.

Din punctul meu de vedere, un meci de inaugurare trebuie să fie unul pe care să îl țină minte toți pentru tot restul vieții. Sunt mai mult echipe pe care le luăm în calcul la momentul ăsta, și din străinătate desigur", a mai spus Hîncu.

Stadionul Steaua

  • Cost construcţie 64 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Vestiare pentru sportivi
  • Spaţii tehnice şi pentru birouri
  • Spații VIP
  • Sală de forță și de recuperare
  • Punct medical de prim ajutor
  • Magazine
  • Restaurante
  • Sala de conferință
  • Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și