Închide meniul

Concordia Chiajna – Steaua 2-2. Final dramatic! “Roș-albaștrii” au egalat în prelungirile meciului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 20:00

Concordia Chiajna – Steaua 2-2. Final dramatic! “Roș-albaștrii” au egalat în prelungirile meciului

Concordia Chiajna - Steaua 2-2

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Concordia Chiajna – Steaua 2-2. “Roș-albaștrii” au smuls un punct în prelungirile meciului 

Concordia Chiajna – Steaua 2-2. Trupa din Ghencea a egalat în prelungirile meciului cu ilfovenii, în prima rundă din play-off-ul Ligii a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephan Drăghici a deschis scorul la Chiajna în minutul 26, cu o execuție fantastică, de la 25 de metri. Jucătorul Stelei a șutat imparabil din afara careului, lângă bară.

Doar două minute a durat bucuria echipei lui Daniel Oprița. Concordia a restabilit egalitatea la faza următoare, prin Azdren Llullaku. Atacantul albanez a reluat cu capul în plasă, după o centrare excelentă expediată de Borța.

Final dramatic la Chiajna! “Roș-albaștrii” au egalat în minutul 90+1

Gruparea ilfoveană, pregătită de Ianis Zicu, a preluat conducerea pe tabelă în minutul 52. Adrian Voicu a finalizat cu un șut din voleu, din interiorul careului, de lângă un adversar.

Steaua nu a renunțat la luptă și a egalat în prelungirile partidei. Dean Beța a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat în minutul 90+1.

Reclamă

În urma remizei de la Chiajna, Steaua se menține pe locul 4 în play-off, cu 38 de puncte. Formația din Ghencea, care nu are drept de promovare în Liga 1, are un punct avans față de adversara de astăzi. U Cluj, aflată pe poziția a 3-a, are 5 puncte în fața Stelei.

Reacția lui Gigi Becali, după ce Steaua a anunțat că va face apel la TAS

Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme după ce CSA Steaua a anunțat că va face apel la TAS, pentru a primi dreptul de promovare în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera consideră că echipa lui Daniel Oprița, aflată în Liga a 2-a, “va pierde procesul și nu va mai avea voie să se numească Steaua.”

Reclamă 4 / 0/3

“E treaba lor. Dar legea (n.r. – Legea Sportului) nu-i lasă. TAS va zice «Tu, din bani publici (n.r. – MApN), cum ai ajuns până aici? Nici nu aveai voie să ajungi până aici». Nu avea voie în Liga 2. CSA Steaua face fotbal amator! Nu mă mai interesează pe mine de CSA. 

Doamne, miluiește! Cum să poată să facă asta? Cum să ceară excluderea FCSB din Liga 1?  Ei niciodată nu au cerut locul. Nu au contestat niciodată locul în Liga 1. Noi l-am preluat de la ei… Astea sunt povești. 

Patronul FCSB, mesaj acid pentru Steaua: “Nu vor mai avea voie să se numească așa!”

Cât de curând se va rezolva și asta. Vor pierde și nu vor mai avea voie să se numească Steaua. Vor juca fotbal și vor pune altceva. Trebuie să pună ei CSA, nu vor mai avea voie să pună CSA Steaua. Cât de curând. Bine, în 3-4 ani. Ei se vor numi CSA. Eu vă spun că așa va fi.

Le-am arătat toate actele. A fost o greșeală la Curtea Supremă. Nu știu ce a fost atunci, eu eram în pușcărie.  Dar acum vin toate și se va cere revizuirea la hotărârea aia. Și la revedere! Se va revizui și vom doborî tot. Ei nu vor mai putea folosi numele Steaua.

Vom folosi numele Steaua. De fapt, va rămâne FCSB, adică Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Concordia Chiajna – Steaua 2-2, în play-off-ul din Liga a 2-a
  • „Roș-albaștrii” au egalat în prelungiri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și