Închide meniul

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament! Echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 19:16

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament! Echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea

Stadionul Ghencea

Imagine cu stadionul Ghencea / frf.ro

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament, iar echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea prin intermediul unui proiect de lege. Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe cereri pentru a juca pe arena de lux, însă a fost refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parlamentarii USR au depus un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului. Administratorii bazelor sportive vor fi nevoiţi să le închirieze după reguli clare și transparente. Astfel, accesul într-o bază sportivă va fi stabilit în urma unor reguli, şi nu după bunul plac al administratorilor.

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament, iar echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea

„Problema accesului la bazele sportive publice au fost recent un subiect de discuție în spațiul public. Amintim de subiectul închirierii Stadionului Steaua, caz în care un club sportiv a solicitat închirierea stadionului administrat de MApN și a fost împiedicat fără să se cunoască motivele refuzului.

Totodată, neexistând un act normativ care să reglementeze modalitatea de închiriere a bazelor sportive și criteriile de utilizare, lăsând administratorilor dreptul discreționar de a decide cui și în ce condiții pune la dispoziție o bază sportivă, poate duce la situații în care accesul cetățeanului la infrastructura publică este blocat în mod abuziv”, se arată în expunerea de motive a actului normativ, potrivit fanatik.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali a făcut mai multe cereri către CSA Steaua

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut mai multe cereri către CSA pentru a juca pe Ghencea sau Arcul de Triumf. Patronul de la FCSB nu a primit încă niciun răspuns clar, fiind nevoit să joace meciurile de pe teren propriu la Buzău.

Reclamă

”Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea şi peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine. Am primit răspunsuri „să vedem”, „că nu ştiu ce”, „că trebuie să facem nu ştiu cum”.

Ei nu zic nici „da”, nici „nu”. Nu e refuz. Dar nu spune nici că poţi. Să vedem că protocol, că guvern. Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea a fost dezvăluit de CSA Steaua printr-un răspuns oferit echipei lui Gigi Becali. Patronul FCSB a oferit suma de 46.000 de euro pentru a juca partida cu CFR Cluj pe stadionul Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua a refuzat cererea celor de la FCSB şi a invocat faptul că ar putea juca, tot pe 22 mai, prima manşă a barajul de promovare în Liga 1, deşi, în acest moment, echipa armatei nu are drept de promovare. Până la urmă, FCSB a decis să joace derby-ul cu CFR Cluj la Buzău.

„După cum știți, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurențială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activității fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federației Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naționale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

Conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și a programului competițional stabilit de Federația Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfășura potrivit tragerii la sorți, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022„, se arată într-un comunicat remis gsp.ro.

Recomandări
  • Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament
  • Echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea prin intermediul unui proiect de lege

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și