Închide meniul
NEWS ALERT

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea. Răspunsul dat de CSA Steaua pentru clubul lui Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 11:41

Reclamă
Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea. Răspunsul dat de CSA Steaua pentru clubul lui Gigi Becali

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea a fost dezvăluit de CSA Steaua printr-un răspuns oferit echipei lui Gigi Becali. Patronul FCSB a oferit suma de 46.000 de euro pentru a juca partida cu CFR Cluj pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a refuzat cererea celor de la FCSB şi a invocat faptul că ar putea juca, tot pe 22 mai, prima manşă a barajul de promovare în Liga 1, deşi, în acest moment, echipa armatei nu are drept de promovare. Până la urmă, FCSB a decis să joace derby-ul cu CFR Cluj la Buzău.

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea. Răspunsul dat de CSA Steaua

După cum știți, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurențială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activității fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federației Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naționale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

Conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și a programului competițional stabilit de Federația Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfășura potrivit tragerii la sorți, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022„, se arată într-un comunicat remis gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut mai multe cereri către CSA

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut mai multe cereri către CSA pentru a juca pe Ghencea sau Arcul de Triumf. Patronul de la FCSB nu a primit încă niciun răspuns clar, fiind nevoit să joace meciurile de pe teren propriu la Buzău.

”Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea şi peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine. Am primit răspunsuri „să vedem”, „că nu ştiu ce”, „că trebuie să facem nu ştiu cum”.

Ei nu zic nici „da”, nici „nu”. Nu e refuz. Dar nu spune nici că poţi. Să vedem că protocol, că guvern. Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua. Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri. P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului:

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 52
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 31
5. Farul – 29
6. FC Argeş – 27

Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare şi o face CFR Cluj, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Reclamă

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

FCSB este „la mâna ei” în lupta pentru titlul pe care nu l-a mai câştigat din 2015. Dacă se va impune în următoarele două etape, va deveni campioana României. Prin urmare, succesul obţinut pe stadionul „Ion Oblemenco” le-a adus un plus important.

Echipa patronată de Gigi Becali rămâne cu şansa a doua, dar cota pentru câştigarea titlului s-a micşorat din nou.

Cotele la titlu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

CFR Cluj – 1.60
FCSB – 2.40
Cotele la titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

CFR Cluj – 1.45
FCSB – 3.00
Luna trecută, roş-albaştrii aveau cota 10.00, în timp ce Universitatea Craiova avea 51.00. Între timp, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit din cursă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și