Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu a demonstrat din nou că este ”magician”! Execuție fenomenală din spatele porții

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 9:22

Reclamă
Constantin Budescu a demonstrat din nou că este ”magician”! Execuție fenomenală din spatele porții

Constantin Budescu, execuție fenomenală

Hepta

Constantin Budescu, execuție fenomenală din spatele porții

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este poreclit ”Magicianul” pentru execuțiile sale spectaculoase, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Recent, mijlocașul lui FC Voluntari a demonstrat că vârsta este doar un număr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la zona intrării în vestiare, ”Budi” a reușit o execuție fenomenală!

View this post on Instagram


A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Constantin Budescu și-a decis viitorul! La ce echipă se transferă la vară

Constantin Budescu a făcut un anunț uriaș cu privire la viitorul său. Mijlocașul de 33 de ani nu va rămâne la FC Voluntari și în sezonul următor.

Reclamă

Constantin Budescu a dezvăluit că a semnat cu FC Voluntari un contract valabil timp de numai patru luni. La vară, „Magicianul” vrea să revină la Petrolul, echipa care l-a lansat în fotbalul românesc.

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui de la FCSB după doar 6 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul e lider în Liga 2, la șapte puncte în fața ocupantei locului secund, Hermannstadt. Ploieștenii sunt calificați matematic în play-off-ul de promovare.

Constantin Budescu, fericit la FC Voluntari

Constantin Budescu e mai motivat ca niciodată să o califice pe FC Voluntari în play-off. „Budi” se simte excelent la echipa ilfoveană.

„Sunt bine, sunt aproape de 100% și sper să fie din ce în ce mai bine. Îl întrebați pe Mister de ce nu sunt titular. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Nu am reușit să obținem victoria, cred că puteam să facem asta daca marcam în repriza a doua. Au fost două reprize opuse. Terenul este greu, pentru că vremea este destul de rece.

Nu știu dacă putea să arate mai bine. Nu am nicio problemă, totul a decurs foarte bine. Suntem aproape de play-off, din cauza asta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct. A contat și lucrul acesta când am semnat cu FC Voluntari, avem o echipă bună și un grup unit, merităm să ajungem acolo„, a spus Constantin Budescu, la flash-interviu.

După 0-0 cu Rapid, FC Voluntari rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte, și e aproape calificată în play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și