Închide meniul

Constantin Budescu și-a decis viitorul! La ce echipă se transferă la vară. „La Voluntari am semnat pentru numai 4 luni”. Scenariul prin care îsi poate îndeplini visul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 23:06

Constantin Budescu și-a decis viitorul! La ce echipă se transferă la vară. „La Voluntari am semnat pentru numai 4 luni. Scenariul prin care îsi poate îndeplini visul

Constantin Budescu, reacţie genială după ce Tavi Popescu a marcat un gol fabulos

Constantin Budescu/ Hepta

Constantin Budescu a dezvăluit că a semnat cu FC Voluntari un contract valabil timp de numai patru luni. La vară, „Magicianul” vrea să revină la Petrolul, echipa care l-a lansat în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu vrea să revină la Petrolul

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui de la FCSB după doar 6 luni.

Petrolul e lider în Liga 2, la șapte puncte în fața ocupantei locului secund, Hermannstadt. Ploieștenii sunt calificați matematic în play-off-ul de promovare.

Constantin Budescu, fericit la FC Voluntari

Constantin Budescu e mai motivat ca niciodată să o califice pe FC Voluntari în play-off. „Budi” se simte excelent la echipa ilfoveană.

Reclamă

„Sunt bine, sunt aproape de 100% și sper să fie din ce în ce mai bine. Îl întrebați pe Mister de ce nu sunt titular. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Nu am reușit să obținem victoria, cred că puteam să facem asta daca marcam în repriza a doua. Au fost două reprize opuse. Terenul este greu, pentru că vremea este destul de rece.

Nu știu dacă putea să arate mai bine. Nu am nicio problemă, totul a decurs foarte bine. Suntem aproape de play-off, din cauza asta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct. A contat și lucrul acesta când am semnat cu FC Voluntari, avem o echipă bună și un grup unit, merităm să ajungem acolo„, a spus Constantin Budescu, la flash-interviu.

După 0-0 cu Rapid, FC Voluntari rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte, și e aproape calificată în play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și