Închide meniul

Constantin Budescu l-a chemat pe Denis Alibec la FC Voluntari. Ce răspuns a primit și ce spune despre oferta primită de prietenul său din Grecia. „Sunt bani mulți la mijloc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2022, 17:08 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:29

Constantin Budescu l-a chemat pe Denis Alibec la FC Voluntari. Ce răspuns a primit și ce spune despre oferta primită de prietenul său din Grecia. „Sunt bani mulți la mijloc!

Constantin Budescu și Denis Alibec au jucat împreună la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a încercat să-l deturneze din drumul spre Grecia și l-a anunțat că îl așteaptă la FC Voluntari. A anunțat că nu a avut cum să-l convingă, la mijloc fiind salariul uriaș pe care îl are Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a dorit să-l aducă pe Denis Alibec la FC Voluntari

Am vorbit cu Denis, dar nu ca să-l chem aici. L-am sunat ca să văd ce face, știu că are o situație grea la CFR. Se antrenează el cu nu știu cine pe acolo. Și vrea și el să meargă să joace. (Reporter: Nici în glumă nu i-ai spus să vină la Voluntari?) Eu i-am zis dacă vrea să vină la noi, dar la el e mai greu. Este împrumutat din Turcia, la CFR, sunt bani mulți la mijloc, este o situație mai complicată.

Eu nu-mi doresc decât ca el să-și găsească rapid o echipă unde să joace. Trebuie să meargă la o echipă să joace!„, a declarat Constantin Budescu la conferința de presă.

Și antrenorul lui revelației din Liga 1 recunoaște că ar dori să îl poată antrena pe atacantul care a ajuns pe „lista neagră” a lui Dan Petrescu.

Eu personal îl doresc pe Alibec. Cine nu și-l dorește pe Alibec? Este jucător de echipă națională, cu calități fantastice„, a spus Liviu Ciobotariu.

Reclamă
Citește și:

Atromitos ar fi acceptat să achite 15.000 de euro pe lună din salariul internaționalului român, alți 5.000 urmând a fi achitați de CFR Cluj. Alibec ar mai primi încă 40.000 de euro, lună de lună, de la Kayserispor, echipă cu care mai are contract până în 2023.

Cotat la 1.2 milioane de euro, Denis Alibec a evoluat în 21 de meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competiţiile. Acesta a reuşit două goluri în Liga 1 şi o pasă decisivă. Alibec și Budescu au jucat împreună la Astra, FCSB și la echipa națională a României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și