Închide meniul

FC Voluntari nu se mai oprește! Îl vrea pe Denis Alibec lângă Gabi Tamaș și Constantin Budescu. Ilfovenii au concurență serioasă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 21:40

FC Voluntari nu se mai oprește! Îl vrea pe Denis Alibec lângă Gabi Tamaș și Constantin Budescu. Ilfovenii au concurență serioasă

Denis Alibec, ofertat de FC Voluntari

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Liviu Ciobotariu a dus-o pe FC Voluntari pe locul 3 în clasament și ar putea primi un cadou la care nu se aștepta. După ce conducătorii clubului i l-au adus pe Constantin Budescu, acum l-ar putea avea sub comandă și pe Alibec, anunță fanatik.ro. S-ar reîntâlni jucătorii care au scris istorie în tricoul Astrei. Cei doi ar face echipă și cu Gabi Tamaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, ofertat de FC Voluntari

Potrivit sursei citate, președintele ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, e pregătit să dea marea lovitură. Totuși, e nevoie și de acordul turcilor de la Kayserispor, care nu au părut încântați. Ei își doresc ca Alibec să accepte o altă ofertă pe care o au pe masă, cea de la Atromitos. Atacantul de 31 de ani ar putea fi coechipier acolo cu Dorin Rotariu.

Penultima clasată din campionatul Greciei este dispusă să achite 15.000 de euro pe lună, alți 5.000 urmând a fi achitați de CFR Cluj. Alibec ar mai primi încă 40.000 de euro, lună de lună, de la Kayseri, echipă cu care mai are contract până în 2023.

Denis Alibec este în conflict cu Dan Petrescu și nu mai are viață la CFR Cluj. A fost dorit și de Farul, dar și de Marius Șumudică.

Citește și:

Denis Alibec a fost chemat de Gică Hagi la Farul

Alibec a primit o propunere surprinzătoare de la „Rege”. Jucătorul care a marcat două goluri în actualul sezon din Liga 1 a fost chemat la Farul. Hagi s-a arătat dispus să îi achite 10.000 de euro pe lună, de trei ori mai puțin decât îi oferă ardelenii.

Reclamă

Chiar dacă „Regele” a avut un rol important în cariera lui Alibec și l-a revitalizat după perioada petrecută la Inter, atacantul exclude varianta de a primi mai puțini bani. Astfel, a și refuzat propunerea primită de la Farul.

Denis Alibec mi-a zis că va pleca. Mi-a transmis că are în acest moment două-trei oferte, dar la club nu a ajuns nimic oficial. Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa, pentru a discuta și de noua echipă a lui Alibec”, a declarat Neluțu Varga.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și