Închide meniul

Constantin Budescu l-a vrăjit pe Mihai Stoica după FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1. „Marcă înregistrată! N-ai voie să pasezi așa”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 23:38

Constantin Budescu l-a vrăjit pe Mihai Stoica după FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1. „Marcă înregistrată! N-ai voie să pasezi așa

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

Hepta

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Constantin Budescu după meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a marcat, Constantin Budescu a contribuit la toate golurile ilfovenilor şi a făcut una dintre cele mai bune partide de după plecarea de la FCSB.

Mihai Stoica, cucerit de Constantin Budescu!

„Eu am lucrat cu Budescu, el a simțit ceva, nu simulează așa în meciuri. Rezumatul meciului e, de fapt, rezumatul acțiunilor lui Budescu, toate cele patru goluri. Pasa de la golul trei e marcă înregistrată, e cu tot cu preluare. N-ai voie să pasezi așa (n.r. – râde). Nu cred că a avut niciodată Voluntariul atâtea ocazii într-un meci”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro

Screciu a fost autorul unui autogol încă din minutul 7. Oltenii au restabilit egalitatea abia după pauză, prin Gustavo (64), dar bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată. Ricardinho a marcat la scurt timp după reluarea meciului (67), iar Adam Nemec a stabilit rezultatul final în minutul 73.

Universitatea Craiova şi-a încheiat seria de şapte victorii în Liga 1 şi şi-a redus semnificativ şansele de a o prinde din urmă pe CFR Cluj. Apărarea lui Reghecampf a gafat după ce avea patru meciuri la rând fără gol primit!

Reclamă

Pentru olteni urmează un program infernal, în care se vor duela cu FCSB şi CFR Cluj. FC Voluntari s-a apropiat la trei puncte de Universitatea Craiova şi va juca pe teren propriu şi următorul meci, cu Farul.

Constantin Budescu: „Jucăm de plăcere, ne bucurăm de fotbal!”

Se întâmplă să greşim cu toţii. E bine că totul s-a terminat cu bine. Au fost câteva faulturi, mi-a explicat ceva arbitrul. Nu mai contează, mă bucur că am câştigat.

Ne-am propus să schimbăm un pic jocul şi să jucăm de plăcere, nu mai avem acea presiune. Suntem în play-off şi vrem să ne bucurăm de fotbal. S-a văzut o schimbare destul de mare. Mai sunt 8 etape de jucat şi se poate întâmpla orice.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea (n.r. dacă va fi convocat la naţională), eram foarte bine pregătit fizic. Din păcate am făcut o mică ruptură la inghinali, trebuia să stau 3 săptămâni, dar am preferat să joc. Nu m-am antrenat 7-8 zile, dar am jucat 82 de minute. Mă bucur că am reuşit să rezist şi că am câştigat„, a declarat Constantin Budescu după meci.

Constantin Budescu a jucat pentru FCSB în prima jumătate a sezonului, dar Gigi Becali l-a dat afară în iarnă din cauza salariului său mare.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și