Închide meniul

Continuă haosul la Gaz Metan! Medieșenii riscă să fie penalizați cu alte 6 puncte. Șansă nesperată pentru Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 17:37

Continuă haosul la Gaz Metan! Medieșenii riscă să fie penalizați cu alte 6 puncte. Șansă nesperată pentru Dinamo

Probleme mari la Gaz Metan

SportPictures / Valentin Macrea/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan este însă amenințată cu desființarea și ar putea să se retragă din Liga 1 chiar înainte de finalul sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan Mediaș riscă să fie penalizată cu alte 6 puncte

Procesul care va decide dacă Gaz Metan reintră în insolvență a fost amânat până pe 15 martie 2022, scrie gsp.ro. Dacă ar fi intrat mai devreme în insolvență, echipa din Mediaș ar fi scăpat de datoriile către foștii angajați, lucru care nu s-a întâmplat.

Potrivit sursei citate, un alt proces vital pentru Gaz Metan a fost programat pe 23 februarie. Este vorba despre procesul cu privire la datoriile către fostul antrenor Mihai Teja și doi dintre asistenții săi. Dacă Gaz Metan nu le achită 70.000, echipa medieșană va fi penalizată cu 6 puncte în clasamentul Ligii 1. Gazul a fost deja deposedată de două puncte.

„Vreau să vă spun că și atunci când am semnat eu, în februarie, era o situație critică. Poate nu era atât de mediatizat când eram eu acolo, dar a fost o perioadă foarte grea”, a transmis Mihai Teja, potrivit digisport.ro.

9 jucători au plecat de la Gaz Metan Mediaș

Dezastrul de la club se reflectă și la nivelul lotului. 9 jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract. Horj, Trif, Lixanndru, Grădinaru, Vâlceanu, Moura, Filip, Matricardi, Yuri şi Morar vor trebuie să îşi găsească echipă în termen de 5 zile. În caz contrar, ei vor fi nevoiţi să revină la Gaz Metan Mediaş.

Reclamă

Anunțul îngrijorător a fost făcut pe pagina suporterilor clubului din Mediaș. Mare parte dintre jucători s-au dus la primărie, în încercarea de a primi acceptul de a-și rezilia contractul. Unul dintre aceștia a dezvăluit că se va intra în faliment și că există riscul să nu se poate disputa meciul din următoarea etapă, cu Dinamo.

Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș

Ilie Poenaru a anunțat că sunt șanse mici ca finalul sezonului să îl găsească la Gaz Metan Mediaș. Antrenorul nu vrea să își treacă în cont o retrogradare de care consideră că nu e responsabil.

Am venit la Mediaș cu inima deschisă și gânduri mari. Am preluat o echipă în derivă, cu patru puncte, și care nu dă speranțe de revenire, dar am reușit împreună cu staff-ul să echilibrăm situația, să schimbăm din mers și să implementăm metodele și principiile noastre. Lucrurile pe plan sportiv mergeau destul de bine doar că din punct de vedere administrativ nu se rezolva nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne faceau să credem că se va rezolva, dar de fapt ei pregăteau altceva! Noi ne-am continuat munca ca niște profesioniști până când a venit ziua în care am fost depunctați și de aici ne am dat seama că lucrurile devin grave. Deja ne au arătat minciuna! Faptul că nu poși rezolva acel litigiu de 50.000 de euro nu este că nu ai, ci nu vrei!”, a transmis Ilie Poenaru, potrivit prosport.ro.

De situația critică de la Gaz Metan Mediaș ar putea să profite Dinamo. „Câinii” se luptă să evite retrogradarea din Liga 1 și ar putea să ocupe locul rămas liber de echipa medieșeană.

Recomandări
  • Continuă haosul la Gaz Metan
  • Medieșenii riscă să fie penalizați cu alte 6 puncte

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:58 Veste proastă pentru Edi Iordănescu! Un „tricolor” s-a accidentat şi riscă să se opereze 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și