Închide meniul

Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș, din cauza situație disperate de la club: ”Nu vreau să adaug la CV-ul meu o retrogradare pentru că nu este a mea”

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 14:03

Ilie Poenaru și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș, din cauza situație disperate de la club: ”Nu vreau să adaug la CV-ul meu o retrogradare pentru că nu este a mea”

Ilie Poenaru e fan Diego Simeone

Hepta

  • Ilie Poenaru pleacă de la Gaz Metan
  • Antrenorul avea contract până la finalul sezonului

”Am venit la Mediaș cu inima deschisă și gânduri mari. Am preluat o echipă în derivă, cu patru puncte, și care nu dă speranțe de revenire, dar am reușit împreună cu staff-ul să echilibrăm situația, să schimbăm din mers și să implementăm metodele și principiile noastre. Lucrurile pe plan sportiv mergeau destul de bine doar că din punct de vedere administrativ nu se rezolva nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru: Este greu ca eu să-mi duc munca la bun sfârșit

Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne faceau să credem că se va rezolva, dar de fapt ei pregăteau altceva! Noi ne-am continuat munca ca niște profesioniști până când a venit ziua în care am fost depunctați și de aici ne am dat seama că lucrurile devin grave. Deja ne au arătat minciuna! Faptul că nu poși rezolva acel litigiu de 50.000 de euro nu este că nu ai, ci nu vrei!

De aici am tras concluzia că facem munca în zadar pentru că vor urma și alte depunctări, iar jucători care au fost exemplari în toată această perioadă au spus stop: nu mai vrem! Nu sunt plătiți, faptul că peste o săptămână mai pierzi puncte și tot așa…așa s-a ajuns la decizia lor, aseară au plecat opt – nouă jucători, ceea ce pentru mine înseamnă sfârșitul acestui club pentru că oricum ne bazam doar pe 14 – 15 cu experiență, restul sunt copii. În aceste condiții este greu ca eu să-mi duc munca la bun sfârșit pentru că nu mai am cu cine și nu vreau să mă compromit, nu vreau să adaug la CV-ul meu o retrogradare pentru că nu este a mea, este a Romgazului și a Primăriei”, a spus Poenaru, citat de prosport.ro.

Reclamă

Ilie Poenaru vrea să plece! 9 jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract

Ilie Poenaru a venit la Mediaș în septembrie 2021 și are contract cu Gaz Metan până la finalul sezonului. Echipa este însă amenințată cu deființarea și ar putea să se retragă din Liga 1 chiar înainte de finalul sezonului regulat. Este motivul pentru care Poenaru e dispus să plece încă de acum.

9 jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract. Horj, Trif, Lixanndru, Grădinaru, Vâlceanu, Moura, Filip, Matricardi, Yuri şi Morar vor trebuie să îşi găsească echipă în termen de 5 zile. În caz contrar, ei vor fi nevoiţi să revină la Gaz Metan Mediaş.

Reclamă

Anunțul îngrijorător a fost făcut pe pagina suporterilor clubului din Mediaș. Mare parte dintre jucători s-au dus la primărie, în încercarea de a primi acceptul de a-și rezilia contractul. Unul dintre aceștia a dezvăluit că se va intra în faliment și că există riscul să nu se poate disputa meciul din următoarea etapă, cu Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Liga 2 • 12 mart., 17:38
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari
Liga 1 • 1 feb., 15:44
Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”. Obiectiv îndrăzneţ al noului antrenor