Închide meniul
UPDATE

Gaz Metan Mediaş este în colaps. Nouă jucători au fost declaraţi liberi de contract. Anunţ de ultimă oră, chiar înaintea meciului cu Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2022, 22:36

Gaz Metan Mediaş este în colaps. Nouă jucători au fost declaraţi liberi de contract. Anunţ de ultimă oră, chiar înaintea meciului cu Dinamo

Gaz Metan Mediaş are mari probleme financiare

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Update: 9 jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract.Horj, Trif, Lixanndru, Grădinaru, Vâlceanu, Moura, Filip, Matricardi, Yuri şi Morar vor trebuie să îşi găsească echipă în termen de 5 zile. În caz contrar, ei vor fi nevoiţi să revină la Gaz Metan Mediaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul îngrijorător a fost făcut pe pagina suporterilor clubului din Mediaș. Mare parte dintre jucători s-au dus la primărie, în încercarea de a primi acceptul de a-și rezilia contractul. Unul dintre aceștia a dezvăluit că se va intra în faliment și că există riscul să nu se poate disputa meciul din următoarea etapă, cu Dinamo.

Gaz Metan Mediaș, la un pas de colaps. Clubul riscă să intre în faliment

Nu vor să ne lase să plecăm, Marius Nistor și Claudiu Boaru au spus că se intră în faliment. Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasarea la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ceea ce se întâmplă„, a transmis fotbalistul, sub protecția anonimatului.

Reclamă

Astăzi au fost prezenți numai 10 jucători la antrenament. Situația este una dezastruoasă, iar dinamoviștii pot profita de ceea ce se întâmplă la Mediaș. După 26 de etape, Gaz Metan are 9 puncte avans față de Dinamo, echipă aflată pe penultimul loc în Liga 1.

Citește și:

Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș a fost deja depunctată de Comisia de Disciplină din cauza datoriilor pe care le avea la Ronaldo Deaconu. Fostul jucător al „lupilor” a dezvăluit că este dispus să renunțe la cei 110.000 de euro, pe care îi are de primit, dacă sunt ajutați fotbaliștii care au mai rămas la Mediaș.

Situația la Gaz Metan e dramatică din cauza lipsei de implicare a celor care au susținut financiar Clubul. Practic, ei ne-au mințit și ne-au dat speranțe deșarte. Am trăit oricum o mare minciună acolo 20 de luni, conducătorii spuneau mereu că sunt câteva sute de mii de euro datorie, când acum aflăm că sunt aproximativ 3 milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Practic eu i-am înțeles mereu și așa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5.000. Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunț la banii mei dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă, pentru că e ultima zi.

Nu le mai vindeți gogoși că îi lăsați să-și depună memorii și nu o să vă apărați. E dreptul lor să o facă, iar voi îi veți împiedica să devină liberi la timp cât să nu-și mai găsească echipe! Și-i veți vorța să rămână până în vară! Iar voi știți că șeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment!„, a scris Ronaldo Deaconu pe pagina lui de Facebook.

Recomandări
  • Gaz Metan Mediaș riscă să intre în faliment
  • Ardelenii nu au bani să facă deplasarea la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și