Închide meniul

Contra, în conflict cu spaniolii lui Dinamo! "Guriţă" nu a mai fost contactat de Pablo Cortacero & Co

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 17 august 2020, 5:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Contra, în conflict cu spaniolii lui Dinamo! "Guriţă" nu a mai fost contactat de Pablo Cortacero & Co

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Cosmin Contra în timpul unui meci al naţionalei României

Până se va stabili un antrenor permanent, noii investitori i-au prelungit contractul lui Gigi Mulţescu, ultimul antrenor al lui Dinamo din era Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a fost abordat de spaniolii care au preluat Dinamo

La momentul când starea de urgenţă afecta toată Europa, planurile păreau destul de simple. Dacă grupul condus de Pablo Cortacero cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al "câinilor", Cosmin Contra urma să vină antrenor.

"Guriţă" urma să primească atribuţii de manager, fiind capabil să îşi organizeze complet întreaga echipă.

Chiar şi după ce a încercat să convingă cel puţin un fotbalist de naţională -Gabriel Tamaş, ajuns între timp la U Cluj – să vină la Dinamo, Contra nu a mai fost căutat de Cortacero şi Melero.

Contra rămâne la Lisabona

Momentan, Cosmin Contra este la Lisabona unde asistă la meciurile din Final 8-ul ce va determina noua campioană a Europei.

Reclamă

Totuşi, gustul neplăcut rămâne, mai ales după ce spaniolii s-au folosit de imaginea sa în cadrul negocierilor de preluare. 

Teoretic, fostul selecţioner ar trebui să se întâlnească zilele acestea cu Cortacero, însă el rămâne angrenat în munca de la UEFA până la finala de pe 23 august. Dinamo începe sezonul pe 24 august, acasa, cu Hermannstadt, care doar ce l-a transferat pe Debeljuh la CFR.

"SMURD"-ul sau spaniolul

Cu oferte din Arabia Saudită, Spania şi Turcia, "Guriţă" nu îşi face griji că ar rămâne fără opţiuni în antrenorat.

Reclamă 4 / 0/3

Cortacero, pe de altă parte, mai are însă şi variante low-cost, fiind vorba de antrenori spanioli cunoscuţi de el sau Juan Melero.

În mod normal, decizia ar trebui luată astăzi, odată cu reunirea echipei după două zile libere.

Varianta finală ar fi păstrarea lui Gigi Mulţescu, antrenorul care şi-a prelungit ieri contractul alături de directorul tehnic, Cornel Ţâlnar. Dacă nu ar fi făcut-o, Dinamo rămânea practic fără antrenor până la lămurirea întregii situaţii.

Jucătorii ar vrea ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă, fiind cuceriţi de modul în care "SMURD"-ul a abordat finalul ediţiei trecute de campionat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și