Închide meniul

Control antidoping după FC Botoşani – FCSB 0-0! Anunţul lui Cristi Balaj: „Există suspiciuni! Nu închidem ochii şi nu protejăm pe nimeni!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 23:39

Control antidoping după FC Botoşani – FCSB 0-0! Anunţul lui Cristi Balaj: „Există suspiciuni! Nu închidem ochii şi nu protejăm pe nimeni!

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Cristi Balaj a anunţat că se face control antidoping după FC Botoşani – FCSB 0-0. Balaj spune că instituţia pe care o conduce a primit anumite informaţii după incidentul cu Maecky Ngombo din aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Control antidoping după FC Botoşani – FCSB 0-0! Anunţul lui Cristi Balaj

„Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicații. Dar nu închidem ochii și nu protejăm pe nimeni!  După acel incident (n.r. – cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoșani), am primit anumite informații. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol. Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoșani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj la Telekomsport.

Maecky Ngombo ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

Potrivit Ziare.com, totul s-a petrecut la finele lunii iunie, atunci când FC Botoșani a plecat într-un cantonament în Austria. Ar fi fost descoperite urme pe droguri la controlul cu raze X, în bagajul unui „cețățean străin”.

Persoana respectivă ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de două saptamani în Româia, la Botoșani. Ngombo ar fi fost reținut timp de o oră pe aeroport, după care ar fi fost lăsat să plece. Sursa citată notează că acesta riscă să fie dat afară de la FC Botoșani.

Maecky Ngombo are 26 de ani și a venit la Botoșani liber de contract, după ce a evoluat ultima dată în campionatul Algeriei.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și