Închide meniul

Cornel Dinu, dezvăluiri halucinante! Ultraşii dinamovişti au fost ajutaţi de Bonetti să bage petarde la derby: „Avea un geamantan mare pe care îl căra!” Reacţia incredibilă a italianului: „E prietenul meu, merge cu noi la meci”

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 8:04

Cornel Dinu, dezvăluiri halucinante! Ultraşii dinamovişti au fost ajutaţi de Bonetti să bage petarde la derby: „Avea un geamantan mare pe care îl căra! Reacţia incredibilă a italianului: „E prietenul meu, merge cu noi la meci

Cornel Dinu, atac fără precedent

SportPictures / Cosmin Iftode

Dinamo a fost umilită în marele derby al României. FCSB s-a impus cu 6-0, însă prestaţia jalnică a jucătorilor dinamovişti a fost suplinită de fani. Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut show în tribune, deşi echipa lor favorită a avut o prestaţie dezastruoasă. Cornel Dinu a dezvăluit că ultraşii „câinilor” ar fi fost ajutaţi şi de Dario Bonetti. Fostul mare internaţional român susţine că antrenorul italian a luat un amic în autocarul echipei, care avea o geantă plină de petarde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, dezvăluiri incredibile despre Dario Bonetti

M-ai provocat să-ţi povestesc ceva care-ţi face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r – Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci (n.r lasă de înţeles că e vorba despre FCSB – Dinamo 6-0) în autocarul echipei. Cel care este administrator şi pare că este un om la locul lui (n.r- Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».

Bonetti a zis: «E prietenul meu, merge cu noi la meci». Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a spus Cornel Dinu la telekomsport.ro.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo le-au adus torțe fanilor

Nu este pentru prima dată când fanii „câinilor” introduc materiale pirotehnice cu ajutorul echipei, sau a unor membri din staff. Precedentul a tot la un Derby. Partida a avut loc în Ghencea, iar jucătorii au aruncat în tribune, la galeria lui Dinamo, fulare în care se aflau torțe și petarde.

Se întâmplă în urmă cu 10 ani, în 2011,iar fanii „câinilor” au recunoscut ulterior că jucătorii le-au adus torțele, în fulare.

Reclamă

Dario Bonetti s-a infectat cu Covid – 19 şi nu a mai semnat rezilierea contractului

Bonetti a plecat în Italia la scurt timp după umilinţa din Derby de România, 0-6 cu FCSB. Antrenorul „câinilor” a fost acuzat de directorul executiv al clubului că lipseşte nemotivat şi că există riscul să îi fie „rupt” unilateral contractul.

Soţia lui Dario Bonetti este nemulţumită de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a sunat pe acesta să afle cum se simte. „Dario a făcut febră, a avut 39.4. Acum nu mai are, i-a scăzut la 36. Sperăm să fie bine. Dinamo nici măcar nu a întrebat ceva despre starea lui de sănătate”, a spus Anna Maria De Mattei pentru gsp.ro.

Iuliu Mureşan a pus la îndoială testul pozitiv primit de Dario Bonetti. Conducătorul alb-roşiilor speră să îl convingă pe italian să demisioneze. Mircea Rednic ar putea fi noul antrenor al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt
Liga 1 • 8:15
Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2”
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”