Închide meniul

Cornel Dinu distruge un fotbalist, după umilinţa cu FCSB: ”Este o poşircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 5:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Cornel Dinu distruge un fotbalist, după umilinţa cu FCSB: ”Este o poşircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey”

MMA / Niros Foto via hepta

Cornel Dinu tună și fulgeră după umilința lui Dinamo

Dinu i-a criticat extrem de dur pe fotbaliștii antrenați de Mihalcea și l-a atacat pe finanțatorul Ionuț Negoiță. De asemenea, ”Mister” s-a luat și de Szabolcs Kilyen, fundașul dreapta care este împrumutat de Dinamo de la Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, reacție nervoasă după înfrângerea lui Dinamo

”De ce mă pedepsești să vorbesc? Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așeazat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între «Dinamoul», că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în «Ștefan cel Mare». Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr. 

A fost o diferență totală. Per total s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezitat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțele ale lui Dinamo.

Dinamo a fost altceva. E «Dinamoul». Acum e o batjocorire a acestei tradiții, făcută, realizată și dusă în extremul decadenței de «Nevoiță!». El nu are nicio legătură cu fotbalul. Faptul că ajuns la Dinamo ar trebui să dea coșmaruri celor care l-au lăsat ca dintr-un simplu sponsor să fie omul care să folosească legenda fotbalului românesc ca propria afacere. «Nevoiță» doar a furat propria echipă și a făcut-o o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale, ca să fugă de ANAF”, a declarat Dinu, pentru GSP.

Cornel i-a criticat dur pe fotbaliștii lui Dinamo

”Dinamo nu e o echipă cu o gândire, cu o logică. Când fură toți, după chipul și asemenărea președintelui, echipa este făcută din comisioane. Peștele de la cap se strică. Nu doar Bălănescu e de vină, ci și alții. Este o echipă din comisioane și din păcăleala fotbalului! 

Reclamă

Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Selecția e făcută complet aiurea! „Killer-ul” Kylien este o poșircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate să te întoarcă Popa într-o asemenea manieră.

Pancu îmi zicea că jumătate dintre jucătorii care au fost azi pe teren, în anii 90, nu-i lăsai să intre în vestiar, nu-i lăsai să-ți încheie ghetele”, a mai spus Dinu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și