Închide meniul

Costel Gâlcă, la un pas de revenirea în Liga 1, la 6 ani după titlul câştigat cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 15:03

Costel Gâlcă, la un pas de revenirea în Liga 1, la 6 ani după titlul câştigat cu FCSB

Costel Gâlcă, demis din Arabia Saudită

Profimediaimages

Primul pe listă rămâne Ladislau Boloni, dar se pare că fostul selecţioner e greu de convins să revină în fotbalul românesc. Astfel că Gâlcă poate ajunge la Sfântu Gheorghe, susţine digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gâlcă s-a despărţit de Vejle în primăvară şi a rămas liber de contract de atunci. Sepsi ar deveni a doua echipă din Liga 1 din CV-ul, după FCSB, cu care a reuşit tripla campionat – Cupă – Cupa Ligii României, în sezonul 2014-2015.

Costel Gâlcă, aproape de CFR Cluj

În luna mai, Costel Gâlcă a fost aproape de revenirea în Liga 1, fiind dorit de CFR Cluj, în locul lui Edi Iordănescu.

„M-aș întoarce să lucrez acasă, însă nu doar la CFR, care e campioana României și o formație puternică. Am contacte în această perioadă peste hotare, analizez variantele pentru continuarea carierei. N-am fost căutat de nimeni de la club, n-au existat tatonări nici măcar prin intermediari. ‘Discuțiile’ au existat doar în presă”, a spus Costel Gâlcă, cu câteva luni în urmă.

În vara lui 2020, Costel Gâlcă a fost dorit de Gică Hagi, pe banca Viitorului, dar mutarea nu s-a mai făcut.

Reclamă

Constantin Gâlcă, OUT de la Vejle

În luna mai, Velje anunţa oficial despărţirea de Gâlcă. „Constantin Gâlcă și Vejle vor stopa colaborarea la finalul acestui sezon. Constantin Gâlcă este cel mai longeviv antrenor al clubului în ultimii 20 de ani, de la legendarul Ole Fritsen”, se arăta pe vejle-boldklub.dk.

Fostul internaţional a ajuns la Vejle în primăvara lui 2016, atunci când echipa era aproape de colaps. De altfel, clubul a şi retrogradat, dar Gâlcă rămas pe bancă şi liga secundă, reuşind imediat promovarea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și