Închide meniul

Craiova lui Mititelu rupe piaţa transferurilor! Doi „coloşi” din Austria, pe lista lui Adi Mutu

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2021, 14:24

Craiova lui Mititelu rupe piaţa transferurilor! Doi „coloşi din Austria, pe lista lui Adi Mutu

Facebook FC U Craiova

Craiova lui Mititelu rupe piaţa transferurilor

  • U Craiova 1948 vrea doi jucători de la Austria Viena
  • Fotbaliştii pot ajunge în Bănie liberi de contract

Conform prosport.ro, oltenii au început negocierile cu doi fundaşi centrali de la Austria Viena. Este vorba de Christoph Schosswendter și Michael Madl. Primul are 32 de ani şi este cotat la 350.000 de euro, iar al doilea are 33 de ani şi are o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova lui Mititelu rupe piaţa transferurilor!

Ambii jucători sunt liberi de contract şi au câte o selecţie pentru naţionala Austriei. Adi Mutu vrea să aducă măcar unul dintre ei, pentru a-şi betona defensiva. Partea bună este că oltenii nu trebuie să scoată bani de transfer din buzunar.

Christoph Schosswendter (1,94 metri) a trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum apid Viena, Lustenau, Rheindorf Altach, Admira Wacker sau Union Berlin. De partea cealaltă, Michael Madl (1,81 metri) a jucat şi pe la FC Wacker Innsbruck, Wiener Neustadt, Sturm Graz și Fulham.

Reclamă

Buget uriaş la Craiova lui Mititelu! „E la nivelul lui CFR şi FCSB”!

Marcel Puşcaş a anunţat că oltenii au un buget de play-off pentru noul sezon. Acesta susţine că în Bănie va exista cea mai tare bază sportivă din România.

„Bugetul e de nivel de play-off. La nivelul CFR-ului şi FCSB-ului, pe acolo. Cred că da. Am fost la baza făcută de Adrian Mititelu şi o să fiţi surprinşi. Sunt terenuri, urmează un hotel. Va fi cea mai frumoasă bază de pregătire din ţară. Vă invit.

Reclamă

Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune”, a spus Puşcaş.

Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova! Contractul a fost parafat la un hotel din Bucureşti, unde Adrian Mititelu jr. a purtat ultimele negocieri cu antrenorul în vârstă de 41 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Veste uriaşă primită de CSA Steaua de la Consiliul Concurenţiei. Cum ar putea primi drept de promovare în Liga 1
Liga 2 • 12 mart., 9:55
„Miza era doar să toace banii Armatei” Un fost preşedinte al Stelei şi-a ieşit din minţi după ratarea play-off-ului în Liga 2
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova
Liga 1 • 28 feb., 20:38
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”
Răzvan Burleanu "e favorit în faţa lui Luis Figo" pentru şefia UEFA
Fotbal • 14 feb., 8:46
Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo” pentru şefia UEFA: „Răzvan e chiar doctor în campanii electorale”
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo şi FCSB - FC U Craiova se joacă în aceeaşi zi
Liga 1 • 7 nov., 13:05
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!