Închide meniul

Cristi Balaj a ironizat-o pe FCSB înaintea derby-ului de titlu cu CFR Cluj: „La noi, antrenorul e cel care decide!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2022, 20:21

Cristi Balaj a ironizat-o pe FCSB înaintea derby-ului de titlu cu CFR Cluj: „La noi, antrenorul e cel care decide!

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Balaj a ironizat-o pe FCSB înaintea derby-ului de titlu cu CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor i-a pus la zid pe rivalii din Capitală, cărora le-a transmis că Dan Petrescu decide tot ce se întâmplă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a trimis săgeţi către rivalii la titlu, după ce Gigi Becali „a început” derby-ul mai devreme. ”Să mă ierte cei de la CFR! Nu mai au forța să alerge!”, spunea recent patronul FCSB.

Cristi Balaj a ironizat-o pe FCSB

”La noi, antrenorul e cel care decide cum se pregătesc jucătorii, câte antrenamente se fac, cine intră în cantonament, primul 11, schimbările făcute în timpul jocului. Şi de aici probabil îl vedeţi pe Dan Petrescu că este mereu mai preocupat, pentru că răspunderile sunt pe umerii lui”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj – FCSB se joacă cu casa închisă

CFR Cluj – FCSB este capul de afiş al săptămânii în fotbalul românesc. Campioana României a anunţat că derby-ul pentru titlu este sold out cu 4 zile înainte. Confruntarea va avea loc pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, care are o capacitate de 22.198 de locuri.

40 lei (Tribuna 1), 35 lei (Tribuna 2) şi 20 lei (Peluză) au fost preţurile biletelor. „CFR CLUJ – FCSB, CU CASA ÎNCHISĂ! Toate biletele disponibile pentru meciul CFR Cluj – FCSB s-au epuizat. Vă mulțumim pentru interes! Ne vedem duminică pe stadion!”, a anunţat CFR Cluj.

Reclamă

Victoria Universităţii Craiova în faţa celor de la CFR Cluj, scor 3-2, a aruncat în aer lupta la titlu. CFR Cluj poate intra sub o presiune imensă în a doua jumătate a play-off-ului. Dacă FCSB va câştiga derby-ul se va apropia la doar două puncte de lider la jumătatea play-off-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și