Închide meniul

Derby-ul pentru titlu a început mai devreme! Gigi Becali: ”Să mă ierte cei de la CFR! Nu mai au forța să alerge!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 13:15

Reclamă
Derby-ul pentru titlu a început mai devreme! Gigi Becali: ”Să mă ierte cei de la CFR! Nu mai au forța să alerge!”

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali e patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a început războiul declarațiilor cu rivalii de la CFR Cluj. Patronul FCSB nu mai crede că gruparea din Gruia este de neînvins și anunță că ”perlele” sale le vor face viața grea în Gruia în derby-ul de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, și s-a apropiat la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj chiar înaintea meciului direct. Cu o victorie în derby, gruparea roș-albastră se poate apropia la 2 puncte de echipa lui Dan Petrescu.

Gigi Becali a început războiul cu CFR Cluj

„Vă spuneam că CFR Cluj e o echipă foarte puternică. Acum nu mai spun că e foarte puternică. Când spui că e foarte puternică, trebuie să iei mai mulți factori, și forță, și viteză, toate la un loc. Să mă ierte cei de la CFR. E doar puternică din experiența jucătorilor, numai că nu mai au forța să alerge cum alergau, adică atât de mulți kilometri și atunci nu mai pot face pressing. Și atunci noi, cu jucătorii tineri pe care îi avem, care aleargă foarte mult…

Bine, trebuie să vorbim și despre arbitraj, că dacă ne dă un arbitru cum e Kovacs… Nu mă mai tem, nu mai există blaturi la arbitri, există doar simpatii. Eu am spus că nu mai există, dar la cum am văzut acum o săptămână un meci cu o echipă care cu noi se arunca pe jos la egal, deși nu avea nevoie de un punct…

L-am întrebat pe finul meu, pe Pandele: «Băi, finule, la ce era folositor un punct? Jucați, mă, fotbal». Cred eu că nu au mai fost alte intervenții. Nu le-a mai dat primarul primă sau nu le-a mai dat clubul primă de joc. În partea cealaltă, a fost parcă puțin altceva (n.r. CFR Cluj – FC Argeș). Cu noi și-au dat viața, să ne rupă picioarele. În partea cealaltă, foarte lejer, frumos, ia-o și dă gol”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: ”Nu poți să pierzi cu el în echipă!”

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Darius Olaru (24 ani), omul meciului în victoria cu FC Voluntari, 4-0, l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor. Mijlocașul a reușit un gol și a oferit două pase decisive.

Gigi Becali este ferm convins că Darius Olaru este noul ”număr 1” de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor și-a schimbat părerea după doar 2 săptămâni, când îl compara pe Octavian Popescu cu Neymar.

„Spuneam acum vreo două săptămâni că cel mai bun e Tavi Popescu. Acum spun că e Olaru. Cel mai bun jucător e Olaru. Cu Olaru în echipă nu poți să pierzi. Și dacă mai ai și un Tavi Popescu și un Tănase…ai 3 jucători de valoare și e de ajuns ca o echipă să câștige meciuri și să câștige campionatul”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și