Închide meniul

Cristi Borcea, noi declarații despre subiectul „Dinamo în Champions League”: „Noi eram frecvent în cupele europene”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 17:25

Reclamă
Cristi Borcea, noi declarații despre subiectul Dinamo în Champions League”: Noi eram frecvent în cupele europene”

Cristi Borcea, noi declarații despre subiectul „Dinamo în Champions League”

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cristi Borcea a oferit noi declarații despre subiectul „Dinamo în Champions League”, care a devenit deja faimos după perioada în care acesta era conducătorul formației din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii”, care sunt pregătiți în momentul de față de Ovidiu Burcă, au participat pentru ultima dată în competițiile europene în sezonul 2017-2018, după ce în stagiunea precedentă au ocupat locul 3 în clasament. Atunci, cei de la Dinamo s-a aflat în preliminariile Europa League, de unde au fost eliminați din turul 3 de către Athletic Bilbao, după 1-1 la București și 0-3 în Spania.

Cristi Borcea, noi declarații despre subiectul „Dinamo în Champions League”. Ce crede fostul conducător din Ștefan cel Mare

Fostul finanțator al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre marele său vis, acela ca Dinamo să se califice în grupele UEFA Champions League. „Câinii” au fost foarte aproape de calificarea în Liga Campionilor în anul 2007, după o „dublă” cu Lazio, pierdută în cele din urmă de Dinamo cu scorul de 2-4, la general.

Acum, Cristi Borcea este de părere că o calificare în Liga Campionilor a celor de la Dinamo este puțin probabilă, având în vedere că parcursul echipelor românești în cupele europene este unul mult mai dificil.

„Ce să mai spun? Am ratat de atâtea ori… mai ales că am adunat puncte noi, Steaua, Rapid, eram frecvent în cupele europene și în primăvara europeană. (n.r. – nu se va îndeplini acest vis?) Nu, acum e și mai greu!

Reclamă

Știi de ce spun? Au profitat Oțelul Galați, Urziceniul, CFR-ul. Noi ne-am adunat punctele, zece ani am fost în grupele UEFA, în primăvară și se intra direct. Acum nu se mai intră”, a spus Cristi Borcea, potrivit sport.ro.

Subiectul a fost făcut celebru de Cristi Borcea în anul 2002, după o declarație senzațională. „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”, a spus atunci fostul finanțator de la Dinamo, care a fost ironizat în repetate rânduri după aceste vorbe de către Gigi Becali, care îi este și naș.

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo

Borcea anunţă că, dacă încă ar fi la conducerea clubului, ar continua să îi dea încredere lui Ovidiu Burcă până la finalul acestui an. În cazul în care situaţia nu s-ar ameliora, l-ar numi pe banca tehnică pe Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

„Burcă are tot meritul pentru promovare. El e șeful acționarilor și nimeni nu-i spune când greșește și ce greșește. Trebuie să spună ‘Domnule, noi nu putem financiar’.

I-aș da crezare până în iarnă și dacă n-aș vedea îmbunătățiri, l-aș pune pe Mircea Rednic”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Mircea Rednic i-a adus lui Dinamo ultimul titlu în Liga 1, în sezonul 2006-2007. El a devenit campion al României şi din postura de jucător al lui Dinamo, în 1984 şi 1990.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și