Închide meniul

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării. Emoţii pentru Ovidiu Burcă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 8:50

Reclamă
Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării. Emoţii pentru Ovidiu Burcă

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

S-a aflat cine este antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, în locul lui Ovidiu Burcă. Fostul patron al grupării din Ştefan cel Mare a analizat situaţia de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită după un an petrecut în Liga 2, Dinamo are mari probleme. Este pe penultimul loc, cu 8 puncte adunate în 11 etape. Vine după o serie catastrofală, de patru înfrângeri la rând în campionat.

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo

Borcea anunţă că, dacă încă ar fi la conducerea clubului, ar continua să îi dea încredere lui Ovidiu Burcă până la finalul acestui an. În cazul în care situaţia nu s-ar ameliora, l-ar numi pe banca tehnică pe Mircea Rednic.

Burcă are tot meritul pentru promovare. El e șeful acționarilor și nimeni nu-i spune când greșește și ce greșește. Trebuie să spună ‘Domnule, noi nu putem financiar’.

I-aș da crezare până în iarnă și dacă n-aș vedea îmbunătățiri, l-aș pune pe Mircea Rednic”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mircea Rednic i-a adus lui Dinamo ultimul titlu în Liga 1, în sezonul 2006-2007. El a devenit campion al României şi din postura de jucător al lui Dinamo, în 1984 şi 1990.

„Puriul” a răbufnit după ce a fost criticat şi a anunţat că nu ia în calcul să plece de la UTA. Acesta a precizat că are încredere în potenţialul jucătorilor transferaţi, mărturisind că pune suflet la UTA, acesta fiind şi motivul pentru care a făcut infarct, după meciul câştigat cu FCSB.

E un proiect la care m-am înhămat. Stați liniștiți, când proiectul o să înceapă să meargă și cât de curând o să meargă, plec eu. Vă spun eu că plec la ce s-a întâmplat aici. Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit.

Reclamă

Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, făcând sex, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct. Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo: „Buget de 15 milioane de euro!”

Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că are prieteni care sunt dispuşi să ofere echipei un buget colosal, de 15 milioane de euro, însă condiţia este ca el să fie din nou în conducere.

Borcea este de părere că legendele clubului alb-roşu, Lupescu, Răducioiu sau Mircea Lucescu, ar putea salva echipa dintr-un moment extrem de delicat.

Când mă uit pe perete, aici unde am biroul, mereu văd stadionul și momentele de bucurie pe care le-am trăit. Sunt situații în care mi-e dor, îmi dau și lacrimile.

Prieteni de-ai mei care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘domnule, dacă te ocupi, buget de 15 milioane, mâine’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.

Eu am zis: ‘Luați, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea. Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute, nea Mircea Lucescu, să-l cooptăm. Dacă nu, îl va coopta Rapidul, sută la sută. Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 20 sept.

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb

23:55

Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele

23:49

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

23:22

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

23:19

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

22:56

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

1 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și