Închide meniul

Cristiano Bergodi are planuri mari la noua echipă! Obiectivul clar la revenirea în România: „Am văzut, m-am informat”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 19:40

Cristiano Bergodi are planuri mari la noua echipă! Obiectivul clar la revenirea în România: „Am văzut, m-am informat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Universității Craiova

  • Cristiano Bergodi are planuri mari la noua echipă
  • Obiectivul clar la revenirea în România

Sepsi Sf. Gheorghe şi-a găsit un nou antrenor după ce s-a despărţit de Leo Grozavu. Echipa covăsneană care a prins Conference League la finalul sezonului trecut are un început prost de campionat. Cristiano Bergodi vine să o readucă în prim-plan pe Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi are planuri mari la Sepsi

Cristiano Bergodi a revenit în România după ce a semnat prin e-mail contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. La revenirea în ţară, italianul s-a declarat încântat de noua sa echipă. Are însă meci greu chiar la debut.

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca împotriva unei foste echipe a italianului, FC Voluntari, într-un meci programat sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17:30, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga 1. „Important e că am semnat. Au trimis pe e-mail contractul și nu am avut niciun fel de problemă. Am discutat și într-o zi și jumătate ne-am înțeles.

Reclamă

Mă bucur, sunt mândru de acest lucru (n.r. va antrena a noua echipă din România), pentru că din 2005 am ajuns în România și am fost mereu în legătură. Am cunoscut oameni importanți din fotbal și am speranța că am dat ceva bun în ceea ce privește fotbalul. Am găsit această țară care m-a primit foarte, foarte bine și sunt bucuros că revin la un club ca Sepsi.

Anul trecut, de exemplu, când eu eram încă la Craiova, mi s-a părut o echipă foarte bună. I-am urmărit în play-off și echipa a jucat foarte bine, a fost o surpriză în play-off. În acest moment, este un recul. S-au făcut investiții, acum nu merge bine treaba, dar e un club serios, stabil din punct de vedere financiar și are un lot care are potențial.

Reclamă

Sepsi inaugurează noul stadion cu Voluntari

Îmi place că sâmbătă inaugurăm stadionul cu Voluntari, echipa mea din urmă cu doi ani. Am trăit momente frumoase acolo. Asta e o motivație, o ambiție pentru un antrenor care face treabă în fotbal.

Nu le-am cerut nimic. Nu sunt genul de om care cere cine știe ce. Vedem în iarnă, ca de obicei. Acum nu e corect să vorbim despre cine va veni. Am văzut, m-am informat despre lot, am urmărit și meciurile nu numai ale lui Sepsi, ci și ale celorlalte echipe”, a spus Cristiano Bergodi, la sosirea pe aeroport.

Cristiano Bergodi a antrenat mai multe echipe în România, din 2005 încoace. Le-a pregătit pe FC Național, CFR Cluj, Rapid București, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”