Închide meniul

Cristiano Bergodi, mesaj războinic înaintea derby-ului de titlu: "Avem ambiţia de a scrie istorie!" Ce spune de absenţa lui Dan Petrescu: "Săracul, a avut o problemă"

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 16:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Cristiano Bergodi, mesaj războinic înaintea derby-ului de titlu: "Avem ambiţia de a scrie istorie!" Ce spune de absenţa lui Dan Petrescu: "Săracul, a avut o problemă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

"Trebuie să jucăm cu inteligenţă. Normal că nu sunt numai 90 de minute. Nici ei de la Cluj nu ştiau că se putea juca în această manieră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o surpriză, dar nu mă interesează să îmi dau cu părerea. Aşa au hotărât FRF şi LPF şi sper să facem un meci extraordinar în această zi. Ne bazăm pe ambiţia şi ambiţia de a scrie istorie în acest oraş. Meciul poate fi lung, foarte lung. 

Vom vedea numai după meci, când vom şti rezultatul. E un meci cu miză mare şi e normal că fiecare jucător e tensionat. Sperăm ca pe teren vom arăta bine. Avem această ambiţie de a câştiga un titlu, ar fi ceva extraordinar", a spus Cristiano Bergodi. 

Cristiano Bergodi, despre absenţa lui Dan Petrescu

"Nu mi-a trecut prin minte că CFR Cluj nu se va prezenta la meci. Sper că va fi un meci la fel ca la CFR. Săracul, a avut o problemă şi normal că aşa s-a întâmplat", a mai spus Cristiano Bergodi. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și