Închide meniul

Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România: „Campionatul este lung”. Debut pentru italian pe noua arenă a lui Sepsi

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 13:07

Reclamă
Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România: „Campionatul este lung. Debut pentru italian pe noua arenă a lui Sepsi

Cristiano Bergodi

Facebook Sepsi

Leo Grozavu a avut parte de un început prost de sezon şi a fost îndepărtat de la Sepsi Sf. Gheorghe. În locul acestuia a fost adus italianul Cristiano Bergodi, care a şi fost prezentat deja la gruparea covăsneană. Italianul are un obiectiv îndrăzneţ la Sepsi. Calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România

Cristiano Bergodi are un obiectiv îndrăzneţ la Sepsi, chiar dacă nu a fost prima variantă de înlocuire a lui Leo Grozavu.

„Este o zi importantă a clubului nostru. În acest moment avem o problemă mare cu punctele, dar sperăm ca, de acum încolo, o să adunăm puncte și vom reveni acolo unde ne este locul: în primele șase locuri. Acesta este obiectivul nostru.

Timp de o săptămână am analizat o listă cu antrenori. Am discutat cu Boloni și Gâlcă, dar nu am ajuns la un acord. Am ajuns la varianta Bergodi, un antrenor care a lucrat la mai multe echipe din România. Avem încredere totală în el. Pot doar să-i spun: bine ai venit, Cristiano Bergodi!”, a spus Laszlo Dioszegi.

Fostul atacant, Attila Hadnagy, este cel care a demarat discuțiile cu Bergodi. „S-a terminat un ciclu frumos în care am scris istorie. L-am ales pe Mister Bergodi, avem mare încredere în el și are toată susținerea noastră pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Hadnagy.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Bergodi are toată încrederea conducerii lui Sepsi

„Cred că am făcut o alegere bună, Bergodi este un antrenor cu mare experiență și cu rezultate bune în campionatul nostru. Pornim la un nou drum cu un nou antrenor și cu un stadion nou”, a spus și managerul Cornel Șfaițer.

Italianul are gânduri mari la Sepsi. Primul obiectiv e victoria în meciul de debut cu fosta sa echipă, FC Voluntari, care se va disputa pe noua arenă din Sfântu Gheorghe.„Vreau să mulțumesc șefilor clubului că m-au ales pe mine antrenor. Revin cu plăcere în România.

Știu că Sepsi OSK este un club serios, care în fiecare an a crescut frumos. Chiar dacă acum suntem departe de primele locuri, eu cred în potențialul echipei să putem ajunge în play-off. Campionatul este lung. Negocierile au durat foarte puțin, am vorbit cu Hadnagy și în două zile am semnat.

Reclamă

Trebuie îmbunătățite câteva lucruri, dar timpul este scurt, iar sâmbătă avem meciul cu FC Voluntari pe care trebuie să-l câștigăm”, a spus Bergodi, care după-amiază, de la ora 15:00, va conduce primul antrenament al echipei din Sfântu Gheorghe.

Noul staff al lui Sepsi

Cristiano Bergodi – antrenor principal;
Luigi Ciarlantini, Robert Ilyes, Laszlo Kulcsar – antrenori secunzi;
Ionel Colonel, Ovidiu Chiribici – preparatori fizici;
Cornel Cernea – antrenor cu portarii.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50 27 iul.

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23 27 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și