Închide meniul

Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România: „Campionatul este lung”. Debut pentru italian pe noua arenă a lui Sepsi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 13:07

Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România: „Campionatul este lung. Debut pentru italian pe noua arenă a lui Sepsi

Cristiano Bergodi

Facebook Sepsi

Leo Grozavu a avut parte de un început prost de sezon şi a fost îndepărtat de la Sepsi Sf. Gheorghe. În locul acestuia a fost adus italianul Cristiano Bergodi, care a şi fost prezentat deja la gruparea covăsneană. Italianul are un obiectiv îndrăzneţ la Sepsi. Calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, obiectiv măreţ la revenirea în România

Cristiano Bergodi are un obiectiv îndrăzneţ la Sepsi, chiar dacă nu a fost prima variantă de înlocuire a lui Leo Grozavu.

„Este o zi importantă a clubului nostru. În acest moment avem o problemă mare cu punctele, dar sperăm ca, de acum încolo, o să adunăm puncte și vom reveni acolo unde ne este locul: în primele șase locuri. Acesta este obiectivul nostru.

Timp de o săptămână am analizat o listă cu antrenori. Am discutat cu Boloni și Gâlcă, dar nu am ajuns la un acord. Am ajuns la varianta Bergodi, un antrenor care a lucrat la mai multe echipe din România. Avem încredere totală în el. Pot doar să-i spun: bine ai venit, Cristiano Bergodi!”, a spus Laszlo Dioszegi.

Fostul atacant, Attila Hadnagy, este cel care a demarat discuțiile cu Bergodi. „S-a terminat un ciclu frumos în care am scris istorie. L-am ales pe Mister Bergodi, avem mare încredere în el și are toată susținerea noastră pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Hadnagy.

Reclamă

Cristiano Bergodi are toată încrederea conducerii lui Sepsi

„Cred că am făcut o alegere bună, Bergodi este un antrenor cu mare experiență și cu rezultate bune în campionatul nostru. Pornim la un nou drum cu un nou antrenor și cu un stadion nou”, a spus și managerul Cornel Șfaițer.

Italianul are gânduri mari la Sepsi. Primul obiectiv e victoria în meciul de debut cu fosta sa echipă, FC Voluntari, care se va disputa pe noua arenă din Sfântu Gheorghe.„Vreau să mulțumesc șefilor clubului că m-au ales pe mine antrenor. Revin cu plăcere în România.

Știu că Sepsi OSK este un club serios, care în fiecare an a crescut frumos. Chiar dacă acum suntem departe de primele locuri, eu cred în potențialul echipei să putem ajunge în play-off. Campionatul este lung. Negocierile au durat foarte puțin, am vorbit cu Hadnagy și în două zile am semnat.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie îmbunătățite câteva lucruri, dar timpul este scurt, iar sâmbătă avem meciul cu FC Voluntari pe care trebuie să-l câștigăm”, a spus Bergodi, care după-amiază, de la ora 15:00, va conduce primul antrenament al echipei din Sfântu Gheorghe.

Noul staff al lui Sepsi

Cristiano Bergodi – antrenor principal;
Luigi Ciarlantini, Robert Ilyes, Laszlo Kulcsar – antrenori secunzi;
Ionel Colonel, Ovidiu Chiribici – preparatori fizici;
Cornel Cernea – antrenor cu portarii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și