Închide meniul
EXCLUSIV

Criticat de Gigi Becali, Olimpiu Moruţan are viitorul în pericol. „Încearcă mai mult decât poate, nu are forţă în picioare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2021, 21:18

Criticat de Gigi Becali, Olimpiu Moruţan are viitorul în pericol. „Încearcă mai mult decât poate, nu are forţă în picioare!

Olimpiu Moruţan are viitorul în pericol

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul conducător al LPF ştie de ce mijlocaşul de 22 de ani are dificultăţi în startul acestui sezon. Se teme că ar putea să scadă dramatic cota de piaţă a lui Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan are viitorul în pericol. Anunţul făcut de Dumitru Dragomir

Moruțan încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l oprește cineva se pierde. Dacă cineva nu-l oprește de la încercarea asta a lui… el vrea să facă mai mult decât poate. Are moral de competiție mare, dar nu-l ajută picioarele. Nu are forță în picioare„, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Olimpiu Moruţan a fost arătat cu degetul după remiza albă dintre FC Botoşani şi FCSB, din prima etapă a Ligii 1. Gigi Becali l-a scos principal vinovat pentru faptul că echipa lui a ratat victoria.

Anumiţi jucători m-au dezamagit, nu ştiu dacă va mai juca. De exemplu, Moruţan. Mă aşteptam să iau mulţi bani. Când colo, el nu face nici 200.000 de euro la cum a jucat aseară. Eu voiam 20 de milioane.

Se întâmplă când tu te apuci să driblezi la mijlocul terenului şi nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu la Pipera. Dacă stai la Pipera, nu mai ştii sa joci fotbal. El e baiat cuminte, dar oricât ar fi de cuminte, la Pipera nu joacă bine.

Reclamă

Moruţan nu are cum să uite fotbalul, nu-l lasă talentul. I-am spus impresarului să-i zică să se mute la Domneşti„, a declarat Gigi Becali, imediat după meci, la sport.ro.

Olimpiu Moruţan, apărat după atacurile lui Gigi Becali

Olimpiu Moruţan a fost sfătuit de Gigi Becali să se mute din Pipera pentru că asta i-ar afecta evoluţiile. Valeriu Iftime i-a sărit în apărare şi l-a ironizat pe Gigi Becali.

Să se mute la mănăstire, să stea acolo în ascultare şi în tihnă. Fotbaliştii sunt fotbalişti, trebuie respectaţi pentru ceea ce fac şi trebuie ajutaţi să facă mai mult, e nevoie de această ştiinţă de ocrotire a valorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ţin la Moruţan ca la un copil talentat, nu doar ca la un jucător la care am procente. Face o mare greşeală. Sigur, asta este până la urmă atitduninea domnului Becali. Să-l iei la trântă pentru un meci, e o chestiune deplasată. Îl lauzi pe altul tot după un meci, că nu mai iese din echipă, iar este o greşeală (n.r. Cordea). O becaliadă! Nu e deloc aşa, e primul meci.

Talent precum Moruţan, Tănase sau Popescu… ăştia sunt rar de găsit, trebuie crescuţi că răbdare şi cu multă atenţie. Cred foarte mult că Moruţan este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului nostru. Are nevoie de o conjunctură bună ca să-şi arate valoarea. E un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”, a declarat Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și