Închide meniul

CS Mioveni – Dinamo 2-0 | „Sunt fără cuvinte!” Gabi Torje le-a promis fanilor play-off-ul, dar „câinii” merg la baraj. „Nu mai contează ce am spus!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 23:09

CS Mioveni – Dinamo 2-0 | „Sunt fără cuvinte! Gabi Torje le-a promis fanilor play-off-ul, dar „câinii merg la baraj. „Nu mai contează ce am spus!

Gabi Torje a fost audiat la DIICOT

Profimedia

CS Mioveni – Dinamo 2-0. Echipa lui Dusan Uhrin nu mai poate, matematic, să scape de baraj. „Câinii” sunt în cel mai jos punct din întreaga existență a clubului. Gabi Torje le promitea suporterilor dinamoviști că echipa lui va prinde play-off-ul, dar acum și-a retras toate declarațiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, cu 13 puncte, e la 12 lungimi în spatele celor de la CS Mioveni, prima echipă de deasupra locurilor de baraj, cu patru etape rămase de disputat. Conform regulamentului, chiar și dacă echipa lui Uhrin ar egala-o la puncte pe Mioveni, tot ar rămâne pe loc de baraj.

CS Mioveni – Dinamo 2-0. Gabi Torje, în depresie

„Înfrângere grea, nu ne mai rămâne decât barajul, trebuie să nu ne mai uităm în urmă. Nu e datoria mea să analizez ceea ce se întâmplă în teren. Nu mai avem nimic de făcut acum, trebuie să ne mobilizăm foarte bine pentru ce ne-a mai rămas. Sunt fără cuvinte, toți suntem vinovați, mai puțin cei care au făcut tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1, mă refer la suporteri, la persoanele care au contribuit cu bani.

Acum, în al 12-lea ceas, ar trebui să ne salvăm. Fanii sunt supărați, îi înțelegem să ne critice, dar nu ne convine când se nimeresc unul sau doi și ne înjură. Unii dintre ei ne înjură ca și cum noi nu am vrea să jucăm. Nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce am zis. În continuare am aceeași ambiție, nu s-a schimbat nimic. Poziția în clasament e limită de rezultate. Trebuie să reușim să salvăm echipa, să salvăm acest sezon dezastruos”, a spus Gabi Torje, după meci.

În situația în care, la finalul playoffului sau play-out-ului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regulat.

Reclamă

În fiecare dintre situațiile menționate mai sus, Dinamo e dezavantajată. Astfel, „câinii” nu mai pot, matematic, să prindă locul 12, astfel că vor juca la barajul de menținere în Liga 1.

Gabi Torje le-a promis fanilor că Dinamo prinde play-off-ul

La începutul acestei stagiuni, Dinamo era umilită de rivala FCSB, scor 0-6. Gabi Torje declara la finalul acelei partide că echipa lui va trece peste criză și se va bate la play-off. Avea să fie însă începutul unei lungi serii de umilințe pentru Dinamo.

„Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem”, a spus Gabi Torje după FCSB – Dinamo 6-0, în septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

În întreaga ei existență, Dinamo nu a retrogradat niciodată din Liga 1. Clubul din Ștefan cel Mare e unul dintre cele mai mari ale României, cu 18 titluri și 13 Cupe ale României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și