Închide meniul

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf și-a stabilit deja obiectivul pentru play-off. Ce a spus despre războiul din Ucraina: „Suntem solidari, încercăm să ajutăm”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 19:57

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3 | Laurențiu Reghecampf și-a stabilit deja obiectivul pentru play-off. Ce a spus despre războiul din Ucraina: „Suntem solidari, încercăm să ajutăm

Laurențiu Reghecampf, prima reacţie după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu FC Voluntari

AS.ro

  • CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3
  • Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

Reghecampf este mulțumit de prestația fotbaliștilor din Bănie, dar le-a transmis un avertisment. Așteaptă să se bucure și după partidele cu granzii din campionatul României. Le-a stabilit și un obiectiv, câștigarea tuturor meciurilor din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3

Mi-a plăcut foarte mult atitudinea jucătorilor. A fost un teren greu, o atmosferă nu chiar fericită pentru noi. Dar mă bucur că au făcut un joc bun, au făcut ce le-am spus, să joace dintr-o atingere. Sunt fericit pentru cele 3 puncte, sper să ne îndeplinim obiectivul.

Markovic este un jucător cu calități, care se antrenează, dar mai are mult de muncă. Nistor nu trebuie să schimbe nimic. Eu sunt fericit că și-a reînnoit contractul, pentru mine este un jucător important.

Reclamă

După ce vom termina play-off-ul atunci vom discuta. Trebuie să câștigăm meciurile cu echipele din față, cu care nu am făcut foarte multe puncte. Concentrarea e maximă. Ne dorim să câștigăm toate meciurile și să facem o figură frumoasă„, a declarat Laurențiu Reghecampf după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3.

Reghecampf a vorbit și despre războiul din Ucraina. Pe echipamentul de joc al Universității Craiova au fost trecute numele orașelor bombardate de ruși. Bogdan Vătăjelu a izbucnit în plâns când a fosst întrebat despre ucraineni.

Reclamă

Este o situație foarte dificilă. Noi suntem fericiți că stăm undeva la televizor și urmărim niște evenimente la care nu se gândea nimeni. Suntem solidari, încercăm să ajutăm cum putem. Sincer este o situație pe care eu n-am mai întâlnit-o până acum„, a spus antrenorul Universității Craiova.

Jovan Markovic a făcut show și a reușit o dublă de senzație, în minutele 25 și 34. Rezultatul final a fost stabilit de Ștefan Baiaram, din pasa decisivă a lui Cîmpanu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive și ocupă locul 3 în Liga 1, cu 51 de puncte. De partea cealaltă, CS Mioveni este pe locul 13, cu 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului