Închide meniul

Nicolae Dică, surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului: „Le spun jucătorilor în fiecare zi!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2023, 19:05

Reclamă
Nicolae Dică, surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului: „Le spun jucătorilor în fiecare zi!

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci/Profimedia

Nicolae Dică s-a declarat surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului, echipă cu care a obținut două victorii din tot atâtea partide disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a transmis că Mioveni își propune să prindă barajul de salvare/retrogradare la finalul play-out-ului.

Nicolae Dică, surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului

”Nu mă aşteptam să avem acest început. Mă aşteptam să avem un joc mai bun faţă de ce se jucase anul trecut, să luăm câteva puncte, pentru că eu am venit târziu la echipă, jucători veniţi târziu, dar nu mă aşteptam să luăm şase puncte în două meciuri.

Le spun în fiecare zi jucătorilor că trebuie să rămânem modeşti, să muncim la fel, să fim uniţi, să dăm totul şi să luăm puncte de la fiecare joc.

(n.r. cu cât au crescut şansele pentru salvare?) 5% şanse când m-am dus, acum 10%. Primul lucru la care ne gândim noi este să ajungem la baraj. La niciun joc nu suntem favoriţi”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni

Tehnicianul de 42 de ani a cerut ca jucătorii să fie plătiți la zi și să fie realizate cel puțin 4-5 transferuri în următoarea perioadă, pentru a putea spera la menținerea în prima ligă.

„Ce m-a convins? Insistenţa avută de conducători, pe urmă ce le-am spus că-mi doresc: jucătorii să fie plătiţi şi să aducem jucători. Când aducem 8-9 jucători, când avem 4-5 semnaţi atunci vin şi eu, dar şi când se virează banii către jucători, aşa le-am zis.

Anul acesta s-au făcut plăţi către club, le-au virat o parte dintre bani jucătorilor. Banii de la televiziuni i-au cesionat. Din promisiunile avute de la domnul primar se va încerca să-i aducă pe toţi la zi în februarie cu salariile”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a dat verdictul pentru Octavian Popescu

Nicolae Dică l-a antrenat pe Octavian Popescu în acest sezon la FCSB şi chiar l-a făcut şi căpitan în mandatul său. Dică nu l-a uitat pe Octavian Popescu, chiar dacă a plecat de la FCSB. Octavian Popescu are două goluri şi 6 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

Constanța o poți realiza în timp. Cu ajutorul experienței, poți să ajungi să faci cât mai multe meciuri bune. Acum, el este un jucător tânăr și este clar că are oscilații. Dar trebuie ca lumea să aibă răbdare cu el, pentru că este un jucător care se antrenează bine și are calități senzaționale. Mă refer mai ales la partea ofensivă, unde rar mai găsești jucători buni unu contra unu și jucători cu inteligența lui”, a spus Nicolae Dică pentru prosport.ro.

Octavian Popescu şi-a revenit după un start slab de sezon. A ajuns la 2 goluri şi 5 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1. Cota lui de piaţă a ajuns la 4 milioane de euro, anunţă Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și