Închide meniul

Cupa României | Dinamo, lovită din toate părțile! „Câinii” au pierdut doi oameni de bază pentru meciul cu Ripensia Timișoara

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 16:53

Cupa României | Dinamo, lovită din toate părțile! „Câinii au pierdut doi oameni de bază pentru meciul cu Ripensia Timișoara

Dinamo. probleme fără sfârșit

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Este vorba despre Gabriel Torje și Mirko Ivanovski, anunță gsp.ro. Aceștia nu au fost incluși de Sorin Colceag, antrenorul interimar a lui Dinamo, în lotul pentru meciul cu Ripensia Timișoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ripensia – Dinamo | „Câinii” i-au pierdut pe Torje și Ivanovski

Torje ar fi acuzat dureri musculare în timpul antrenamentului și a plecat mai devreme de la stadion, în timp ce Ivanovski ar fi suferit o inflamație în zona gambei.

Colceag ar fi vrut să nu-i riște pe Torje și Ivanovski în meciul cu Ripensia ca aceștia să fie apți în duelul cu Universitatea Craiova, în Liga 1.

Partida dintre Ripensia Timișoara și Dinamo este programată joi, 23 septembrie, de la ora 18:45. În Liga 2, Bănățenii ocupă locul al 12-lea, în timp ce Dinamo este pe poziția a 15-a în Liga 1, penultima.

Dario Bonetti s-a infectat cu Covid – 19 şi nu a mai semnat rezilierea contractului

Bonetti a plecat în Italia la scurt timp după umilinţa din Derby de România, 0-6 cu FCSB. Antrenorul „câinilor” a fost acuzat de directorul executiv al clubului că lipseşte nemotivat şi că există riscul să îi fie „rupt” unilateral contractul.

Reclamă

Soţia lui Dario Bonetti este nemulţumită de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a sunat pe acesta să afle cum se simte. „Dario a făcut febră, a avut 39.4. Acum nu mai are, i-a scăzut la 36. Sperăm să fie bine. Dinamo nici măcar nu a întrebat ceva despre starea lui de sănătate”, a spus Anna Maria De Mattei pentru gsp.ro.

Mircea Rednic ar putea fi noul antrenor al lui Dinamo.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și