Închide meniul

„Dacă FCSB va câştiga campionatul, toţi antrenorii trebuie să-şi rupă carnetele!” Reacţie fabuloasă după ce Gigi Becali a recunoscut că face schimbările la echipă: „Asta l-ar ajuta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 23:44

„Dacă FCSB va câştiga campionatul, toţi antrenorii trebuie să-şi rupă carnetele! Reacţie fabuloasă după ce Gigi Becali a recunoscut că face schimbările la echipă: „Asta l-ar ajuta

Valeriu Iftime, reacție genială după mutarea lui Gigi Becali

Hepta

Cu Gigi Becali patron – antrenor, FCSB tinde să bată orice record în materie de schimbări. În partida cu UTA, FCSB a făcut 3 schimbări în minutul 34. Cristea, Oaidă şi Dumiter au fost „victimele” patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu mă distrez. Cine nu joacă bine, îl schimb… încerc să refac ceea ce s-a stricat. Bine mă, fac eu schimbările, care e problema dumneavoastră? Aşa fac eu că aşa se face, ca să nu intri în faliment„, a spus Becali, imediat după UTA – FCSB 1-1.

Gabi Balint a avut şi el o reacţie, după ce Gigi Becali a recunoscut că el face schimbările la FCSB.

E normal că a recunoscut că el stabilește lucrurile acolo, toată lumea știa lucrurile astea. Problema va fi dacă FCSB va câștiga campionatul, va fi o palmă pentru toți antrenorii care trebuie să-și rupă carnetele Dacă Becali, ca patron, antrenor, și ce mai e el, câștigă…”, a spus Gabi Balint la Digisport.

Gabi Balint: „Gigi Becali ar putea fi ajutat de problemele de la celelalte echipe”

Balint mai spune că, în mod normal, FCSB, cu Gigi Becali antrenor, nu ar avea şanse să câştige campionatul.

Reclamă

În mod normal nu poate să câștige, dar văzând cum au început contracandidatele și ce probleme au, într-un fel l-ar putea ajuta lucrul ăsta. CFR va juca pe două fronturi. CFR e echipa care arată cel mai bine și, în afară de echipă, e clubul care e bine organizat. La Craiova sunt niște probleme, unii spun că nu au echipă, alții că nu se pliază Reghecampf. Acolo e mereu tensiune și se vrea mai mult decât se poate în momentul ăsta”, a mai spus Gabi Balint.

Dinu Todoran şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat cine face schimbările la FCSB

Todoran şi-a ieşit din minţi în momentul în care a fost întrebat despre cele trei schimbări făcute în minutul 34. A avut o reacţie dură la adresa reporterului de la flash interviu. „Aţi mai pus întrebarea asta, nu aţi obosit să mă întrebaţi? Nu e nicio umilinţă, orice jucător joacă o repriză, un meci. Era rezultat de 1-0, erau supăraţi.

V-am mai zis, din prima zi mi-aţi cerut demisia. Altceva! Îmi pare rău de suporteri, au venit şi astăzi. Au tot dreptul să ne conteste. Vedem pe viitor cum o să ne prezentăm la următoarele meciuri„, a răbufnit Dinu Todoran.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și