Închide meniul

UTA – FCSB 1-1 | Dinu Todoran şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat cine face schimbările. „Nu e nicio umilinţă!”. Ce spune despre viitorul său. „Mi-aţi cerut demisia din prima zi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2021, 0:22

UTA – FCSB 1-1 | Dinu Todoran şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat cine face schimbările. „Nu e nicio umilinţă!. Ce spune despre viitorul său. „Mi-aţi cerut demisia din prima zi

Dinu Todoran şi-a ieşit din minţi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • UTA – FCSB 1-1
  • Ce reacţie a avut Dinu Todoran la finalul meciului

Antrenorul roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de punctul obţinut. A anunţat că jucătorii săi se resimt după meciul de 120 de minute de la Erevan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat cine face schimbările la FCSB

Sunt mulţumit. Este un rezultat echitablil, a fost un meci frumos. Venim după o deplasare lungă. Jucătorii au depus un efort foarte mare„, a declarat Dinu Todoran după UTA – FCSB 1-1.

Todoran şi-a ieşit din minţi în momentul în care a fost întrebat despre cele trei schimbări făcute în minutul 34. A avut o reacţie dură la adresa reporterului de la flash interviu.

Reclamă

Aţi mai pus întrebarea asta, nu aţi obosit să mă întrebaţi? Nu e nicio umilinţă, orice jucător joacă o repriză, un meci. Era rezultat de 1-0, erau supăraţi.

V-am mai zis, din prima zi mi-aţi cerut demisia. Altceva! Îmi pare rău de suporteri, au venit şi astăzi. Au tot dreptul să ne conteste. Vedem pe viitor cum o să ne prezentăm la următoarele meciuri„, a răbufnit Dinu Todoran.

Reclamă

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte. UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

FCSB, trei schimbări până la pauza meciului cu UTA

La scorul de 1-0, Todoran nu a mai aşteptat pauza şi a intervenit. În minutul 34, a făcut nu mai puţin de trei schimbări! Au părăsit terenul Răzvan Oaidă, Iulian Cristea şi Ioan Dumiter. În locul lor au intrat Darius Olaru, Valentin Creţu şi Andrei Cordea.

De altfel, doi dintre cei schimbaţi pot fi consideraţi „vinovaţi” la golul lui Ubbink. Oaidă a fost deposedat, la mijlocul terenului, de Liviu Antal. Iulian Cristea nu a putut să intervină în a respinge mingea. Imediat după, a gafat şi gazdele au fost la un pas să facă 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa cum era de aşteptat, toată atenţia a fost îndreptată către patron. Gigi Becali a recunoscut, la finalul meciului care a însemnat eliminarea lui FCSB din Conference League, că a intervenit în timpul partidei.

UTA – FCSB 1-1

Ubbink a deschis scorul în minutul 20 al meciului UTA – FCSB, după ce mingea şutată de el a fost deviată de un adversar, iar Cătălin Straton nu a mai putut interveni. Portarul lui FCSB a fost la primul meci ca titular, din acest sezon, după ce Andrei Vlad a fost scos din lot de Gigi Becali.

Roş-albaştrii au obţinut un punct in extremis, cu doar câteva minute înainte de fluierul final. Ianis Stoica, fiul de doar 18 ani al lui Pompiliu Stoica, a marcat după o gafă a lui Florin Iacob.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă