Închide meniul

„Dacă puneai un GPS la doctorul advers, cred că rupea toţi parametrii!” Edi Iordănescu, un nou răspuns pentru contestatari! Ce l-a nemulţumit la jucători: „M-am supărat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 14:32

„Dacă puneai un GPS la doctorul advers, cred că rupea toţi parametrii! Edi Iordănescu, un nou răspuns pentru contestatari! Ce l-a nemulţumit la jucători: „M-am supărat!

Probleme mari de lot pentru Edi Iordănescu

as.ro

Deşi a avut un om în plus pe teren încă din minutul 8, FCSB a avut o evoluţie ce a primit multe critici. Edi Iordănescu a revenit cu un nou mesaj pentru cei care au contestat jocul echipei sale. Antrenorul FCSB a spus că echipa sa nu a putut să se exprime la un nivel ridicat din cauza deselor întreruperi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, un răspuns pentru contestatari

Dacă puneai un GPS la doctorul advers, cred că rupea toţi parametrii, la fiecare cinci minute un jucător era pe jos, nu e uşor în toate condiţiile astea să joci. Din prima repriză nu mai aveam mingi, ţipam la arbitru să solicite, că nu mai aveam, echipa a încercat.

Că n-am găsit mijloacele, da, că n-am creat 20 de ocazii, da. Cu Dinamo, cu om în plus, am marcat cinci goluri, acum nu a intrat. Dacă marcăm şi reuşim să avem 0 pe tabelă, e un alt joc, pentru că adversarul nu mai are nimic de pierdut, trebuie să iasă şi oferă alte spaţii.

Fotbalul nu e atât de uşor ca la PlayStation, când controlezi totul de pe o telecomandă, n-am răspuns bine, am avut şi noi problemele noastre, ne-am precipitat. Nu am avut spaţii, n-am reuşit să băgăm mai clar mingiile la careu şi să atacăm careul, astea au fost probleme reale.

Le analizăm, m-a suparat că n-am avut prezenţă la careu, că nu am avut calităţile la mingiile pe care le-am băgat sau n-am ales procedeul corect de finalizare. Sunt lucruri clare, dar asta nu înseamnă că avem o problemă majoră şi am intrat într-un impas”, a declarat Edi Iordănescu pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1

FCSB s-a impus, vineri, cu 1-0 împotriva Chindiei Târgoviște, grație unui gol înscris de Budescu din penalty în minutul 90+7. Victoria chinuită a roș-albaștrilor în fața Chindiei l-a înfuriat pe Vasile Miriuță. FCSB a reușit să-i dea gol echipei lui Săndoi abia în prelungiri, deși gazdele au jucat din minutul 8 în inferioritate numerică, Kocic fiind eliminat pentru un fault la Vali Crețu.

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1

Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și