Închide meniul

Dan Alexa, atac la jucătorii lui Dinamo: „Un tupeu imens! Ovidiu are dreptate!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 10:42

Dan Alexa, atac la jucătorii lui Dinamo: Un tupeu imens! Ovidiu are dreptate!”

Dinamo - Unirea Constanța, LIVE SCORE, 17:00

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Facebook

Dan Alexa, fost fotbalist la Dinamo și actual antrenor principal la FC Brașov, a lansat un atac la jucătorii lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna trecută, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, din cauza restanțelor salariale care au ajuns la două luni. Iar, ulterior, antrenorul Ovidiu Burcă a avut o tiradă la adresa elevilor săi.

Dan Alexa, atac la jucătorii lui Dinamo

Dan Alexa nu este de acord cu greva făcută de jucătorii lui Dinamo și îi dă dreptate lui Ovidiu Burcă, pentru discursul dur pe care l-a avut la adresa fotbaliștilor săi.

„Ovidiu are dreptate în ce a spus. Eu am auzit însă doar frânturi din conferință, în care pare că se leapădă de jucători, ceea ce nu e adevărat. Să ne amintim cum a început acest grup la Dinamo, cu o grămadă de jucători refuzați, unii se și lăsau, probabil, dacă nu-i lua Burcă. Le-a dat un job, s-a zbătut pentru ei, să fie banii la zi, hoteluri de cinci stele, să nu se resimtă problemele din club. Și vine o dată o restanță de două luni, în care Ovidiu aștepta, firește, înțelegere și loialitate din partea jucătorilor. Iar ei, pac!, grevă! Nu neg că e dreptul lor să-și ceară banii, fără comentarii. Dar în contextul de la Dinamo și în situația generală a fotbalului românesc, unde aproape că nu există club fără restanțe, mi se pare un tupeu imens ce-au făcut ei! N-au luat decizia de capul lor”, a declarat Dan Alexa, pentru playsport.ro.

Florin Prunea „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor lui Dinamo

De cealaltă parte, Florin Prunea consideră inadmisibil faptul că Ovidiu Burcă și-a certat jucătorii, după ce au intrat în grevă din cauza restanțelor salariale. Totodată, fostul oficial din „Ștefan cel Mare” spune că, între Burcă și jucătorii săi, s-a format o ruptură iremediabilă.

Reclamă

„Nu trebuie să fii specialist ca să-ți dai seama că acolo este o luptă în cadrul clubului. Eu cred că jucătorii au dreptate. În momentul când începe un război, el are în spate o istorie.

Eu am rămas, totuși, stupefiat astăzi de Burcă, că își ceartă jucătorii, pentru că își cer drepturile. Eu cred că, în momentul de față, este o ruptură iremediabilă între antrenor și jucători.

Nu cred că am mai văzut un antrenor care să nu fie alături de jucătorii lui. Jucătorii ce să facă?! Să le fie rușine când își cer drepturile? Cum să le fie rușine la jucători, când ei sunt neplătiți de aproape trei luni. Cum să-mi fie mie rușine să-mi cer drepturile?

Reclamă 4 / 0/3

Este inadmisibil, mai ales pentru faptul că aceste cuvinte vin din partea unui fost jucător. Doar pentru că el nu are probleme financiare, asta nu înseamnă că jucătorii nu au și ei familii. Dacă antrenorul are o situație financiară foarte bună, măcar să tacă din gură! Nu să certe jucătorii că-și cer drepturile.

Jucătorii ăia n-au mai ieșit la antrenamente, pentru că le-a ajuns cuțitul la os! Jucătorii ăia au fost mințiți. Nu cred că a fost o singură discuție. Discuția a fost de mai mult timp acolo. Nu mă așteptam! Am avut o altă impresie despre el (n.r. Ovidiu Burcă). Dar uite că te mai înșeli.

Până la urmă, jucătorii nu trebuie să amestece partea sportivă cu partea financiară. Au drepturi, să-și depună memoriile, să-și ceară drepturile! Neprezentarea la antrenament nu rezolvă problema. Din contră, tot ei au de pierdut!

Va fi foarte greu să mai refacă legătura pe care a avut-o cu jucătorii. Mă pun și eu în locul jucătorilor… Mâine, când mă duc la antrenament, cum mai dau ochii cu antrenorul ăla care mă ceartă că îmi cer pâinea pentru familia mea. Nu e posibil așa ceva”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Dan Alexa, atac la jucătorii lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
Vezi toate știrile
Citește și