Închide meniul

Dan Petrescu, atac dezlănțuit la adresa FRF: „Noi tot timpul facem invers! Hai să fim normali, că echipa națională nu bate pe nimeni!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:13

Dan Petrescu, atac dezlănțuit la adresa FRF: Noi tot timpul facem invers! Hai să fim normali, că echipa națională nu bate pe nimeni!”

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu, atac dezlănțuit la adresa FRF. Antrenorul de la CFR Cluj a criticat din nou dur regulamentele Federației Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu Farul, câștigat clar, scor 3-0, tehnicianul a tras din nou un semnal de alarmă în privința regulilor din fotbalul românesc.

Dan Petrescu, atac dezlănțuit la adresa FRF: „Noi tot timpul facem invers! Hai să fim normali, că echipa națională nu bate pe nimeni!”

„Echipa care o să fie pe primul loc o să fie defavorizată, punctele trebuie să fie lăsate acolo. Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg. Chelsea are 30 de jucători de exemplu, iar eu am doar 22. De ce? Nu înțeleg! Eu mă bat de 5 ani să se mărească lista pentru că am foarte multe meciuri și nu îmi ajung jucătorii. CFR are mai multe meciuri decât Chelsea.

Lasă clubul să aibă 30 de jucători. Lasă-mă pe bancă cu 11 jucători. Toate cluburile au fost de acord, FRF nu a fost. Trebuie să trimit jucătorii în tribună și se supără. Dacă i-aș ține pe bancă, s-ar simți și ei fotbaliști. Nu înțeleg de ce nu se face în România ca în Franța, Spania, Anglia.

Noi tot timpul facem invers. Numai în România antrenează cine vrea, cine n-are licență..eu chiar nu ințeleg. Hai să fim și noi normali. Regula U21 nu stiu ce bine a adus fotbalului românesc, că la națională nu batem pe nimeni.

Reclamă

Dacă echipa națională ar bate meci de meci, ar fi bine, dar noi nu batem pe nimeni. Am fost și în Anglia, am antrenat peste tot in lumea asta, cum sa faci regulă U21? Râde lumea de tine”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: „Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam la așa ceva!”

Antrenorul lui CFR Cluj a analizat victoria din derby și e mulțumit de prestația jucătorilor săi.

„Pentru mine și pentru echipă a fost meciul perfect. Nu mă gândeam nicii în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing, a fost exact ce trebuie. Dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, nu ai nicio șansă.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important a fost primul gol. Acel gol ne-a dat aripi și a fost extraordinar. Golul a venit de la un jucător (n.r. Ermal Krasniqi) care nu mă surprinde, îl știu foarte bine, mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. E un fotbalist excelent, cuminte, are calități fizice incredibile. Victoria e a întregii echipe însă, merită toți felicitări.

După înfrângerea cu Sibiul de anul trecut eram foarte supărat. Aveam nevoie de o reacție pozitivă azi. Secretul e să muncim..în opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu pana în ultima etapă, sunt conștient de acest lucru”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și