Închide meniul

Dan Petrescu, atac dur la adresa propriului jucător: „Cu abateri nu ai ce să cauţi aici”. Motivele pentru care vrea să scape de Debeljuh

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 17:19

Dan Petrescu, atac dur la adresa propriului jucător: „Cu abateri nu ai ce să cauţi aici. Motivele pentru care vrea să scape de Debeljuh

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

  • Dan Petrescu, atac dur la adresa propriului jucător
  • Motivele pentru care vrea să scape de Debeljuh

CFR Cluj e lider în Liga I, cu 8 puncte peste Craiova lui Laurenţiu Reghecampf, dar Dan Petrescu nu e mulţumit. Vrea mai multă seriozitate de la proprii jucători. În acest sens, antrenorul l-a trimis la echipa a doua pe Gabriel Debeljuh. Atacantul a fost trimis la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, atac dur la adresa propriului jucător

„Ce presiune? La mine nu e nicio presiune. Dar dacă nu e disciplină și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Cine greșește va plăti. Au fost abateri repetate ale lui. E o problemă internă și eu am decis ca el să nu mai facă parte din lotul primei echipe. În continuare, n-avem soluții în atac, dar prefer să joc cu jucătorii serioși, nu cu cei care fac probleme.

Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă va avea o atitudine bună, va fi reprimit. Nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat cartonaș galben”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, de astăzi.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu se teme de FC Voluntari

Dan Petrescu e îngrijorat înaintea duelului cu FC Voluntari, pe care o consideră surpriza plăcută a campionatului. Deocamdată, nu se gândeşte la returul din Conference League, cu olandezii de la AZ Alkmaar.

„FC Voluntari a avut șase victorii la rând, performanță greu de atins în orice campionat din lume. În opinia mea, este surpriza plăcută a campionatului, de departe. A depășit orice așteptări. Nimeni nu se aștepta să reușească acest parcurs.

Reclamă

N-avem timp să ne bucurăm, jucăm din trei în trei zile. Sunt toată ziua pe vizionări, nici nu știu ce zi e astăzi. Încrederea e mare, dar s-a acumulat oboseală fizică și mentală, trebuie să facem față. (…) Nu mă gândesc la nimeni altcineva, ci doar la Nemec, Rață, Tamaș și Armaș”, a încheiat Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”