Închide meniul

Dan Petrescu, declarație șocantă după ce Sheriff Tiraspol a scris istorie în Champions League. „Are ceva din echipa Urziceniului”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 19:11

Dan Petrescu, declarație șocantă după ce Sheriff Tiraspol a scris istorie în Champions League. „Are ceva din echipa Urziceniului

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj - Jablonec 2-0

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Dan Petrescu s-a declarat șocat de performanța echipei din Tiraspol. „Bursucul” a comparat performanța lui Sheriff cu rezultatele obținute de Unirea Urziceni în Champions League, cu el pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: „Sheriff are ceva din echipa Urziceniului!”

„Am prieteni mulți în Moldova, sunt șocați și ei, sunt șocat și eu. Nu mă așteptam. În grupe am zis că, dacă fac ăștia un punct, e miracol.

Sunt un exemplu pentru toate echipele din lume, din Europa. Astea-s minuni, nu știu dacă se vor mai repeta vreodată. Are ceva parcă din echipa Urziceniului care a bătut Sevilla și Rangers în Champions League. Dar parcă ei sunt altceva. Cu Real Madrid să câștigi…iar Real nu a avut absențe, a jucat cu toată echipa.

E un șoc și zic că avem o lecție de învățat cu toții 16. Eu mereu am spus că fotbal nu știe nimeni, toți zic că știu fotbal, dar nu știu, nici măcar eu, niciunul. Toata ziua învățăm. Cei de la Tiraspol au arătat că fotbalul nu e ca celelalte sporturi, e imprevizibil”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

În sezonul 2009-2010, Unirea Urziceni, din postura de campioană a României, a jucat în grupele UEFA Champions, unde s-a duelat cu Sevilla, Stuttgart și Rangers. Urziceniul lui Dan Petrescu a învins-o, acasă, cu 1-0, pe Sevilla, și s-a impus cu 4-1, în deplasare, împotriva celor de la Glasgow Rangers.

Reclamă

Pe lângă cele două victorii, campionii României de la acea vreme au scos și două remize, 1-1, acasă, cu Rangers și Stuttgart. Singurele înfrângeri au fost în deplasare, cu Stuttgart și Sevilla.

Sheriff Tiraspol a scris istorie în UEFA Champions League

Real Madrid s-a făcut de râs, pe propiul teren, în a doua etapă a Ligii Campionilor din acest sezon. Spaniolii au luat bătaie pe Santiago Bernabeu de la marea surpiză a Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol.

Moldovenii au dat lovitura pe finalul meciului de la Madrid. Sebastien Thill, un jucător luxemburghez a fost cel care a dat marea lovitură a serii. A marcat în minutul 90 cu un şut fabulos din afara careului, fără speranţe pentru portarul Courtois. Este primul jucător luxemburghez din istorie care marchează un gol în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana Moldovei a făcut un meci fabulos. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev a fost eroul celor de la Tiraspol în prima repriză. Acesta a marcat din pasa lui Cristiano.

Recomandări
  • Dan Petrescu, declarație șocantă
  • A comparat-o pe Sheriff cu Unirea Urziceni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și