Închide meniul

Dan Petrescu îl avertizează pe Marius Şumudică: „La CFR nu e uşor!” Ce spune „Bursucul” despre şansele de calificare ale ardelenilor în grupele UCL

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 23:29

Dan Petrescu îl avertizează pe Marius Şumudică: „La CFR nu e uşor! Ce spune „Bursucul despre şansele de calificare ale ardelenilor în grupele UCL

Dan Petrescu, mulţumit de prestaţia echipei sale

Profimedia

Dan Petrescu îl avertizează pe Marius Şumudică. Fostul antrenor care a adus ultimele trei titluri în Gruia a avut un mesaj categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu îl avertizează pe Marius Şumudică: „La CFR nu e uşor!”

„Bursucul” crede că Şumudică va avea mari bătăi de cap în Liga 1. De asemenea, fostul antrenor al ardelenilor crede că CFR Cluj are şanse mici să ajungă în grupele UEFA Champions League. În primul tur preliminar, campioana României va înfrunta FK Borak Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina).

„Şumudică e un antrenor cu experienţă şi să vedem dacă va reuşi, dar la CFR nu e uşor. Dacă era uşor, poate continua Edi, nici el nu a continuat. Care au fost şi până acum, mici, dar reale. Norocul anul acesta e că sunt cap de serie, cât am fost eu acolo în niciun tur nu a fost cap de serie CFR”, a declarat Dan Petrescu.

Gică Hagi, lăudat de Dan Petrescu: „Farul va fi o forţă!”

Gică Hagi a revenit ca antrenor şi o va conduce pe Farul Constanţa în următorul sezon al Ligii 1. Foştii colegi din „Generaţia de Aur” pun presiune pe Hagi.

„Regele” a anunţat astăzi în mod oficial fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa, echipă pe care o va conduce în calitate de antrenor.

Reclamă

„Era şi timpul să se întoarcă. Echipa n-a mers prea bine fără el. Uniţi cu cei de la Farul, cred că vor fi o forţă în acest campionat. Depinde foarte mult şi de jucătorii care vor veni”, a spus Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și