Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după Farul – CFR Cluj 0-2. „Ne-au dominat total în repriza a doua. Am avut noroc!”. Ardelenii, 18 victorii în 20 de etape!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2021, 23:02

Dan Petrescu, prima reacţie după Farul – CFR Cluj 0-2. „Ne-au dominat total în repriza a doua. Am avut noroc!. Ardelenii, 18 victorii în 20 de etape!

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Golurile campioanei României au fost marcate de Costache (37) şi Chipciu (90). Statisticile au fost însă de partea jucătorilor lui Gică Hagi. Dan Petrescu a recunoscut că a câştigat cu şansă disputa de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, după victoria cu Farul: „Dacă vii aici şi nu ai noroc, nu ai nicio şansă!”

Meciul acesta a fost cel mai greu din toate. Ştiam că ei acasă sunt foarte buni, meritau să înscrie în prima repriză. În a doua ne-au dominat total, portarul nostru a avut trei intervenţii excelente. E clar că trebuie să ai noroc, dacă nu recunoşti că eşti norocos nu eşti realist. Dacă vii aici şi nu ai noroc, nu ai nicio şansă. Au sigur cel mai bun atac din România. Echipa este foarte obosită şi am scos un rezultat foarte bun.

Sunt surprins pozitiv de această victorie, ştiam ce pregăteşte Gică. Ei joacă fotbal, sunt foarte buni, dar ne-au prins şi pe noi foarte obosiţi pe finalul de an„, a declarat Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj 2-0.

Valentin Costache a fost unul dintre remarcaţii grupării din Gruia. Antrenorul campioanei îşi doreşte să îl ţină cu picioarele pe pământ.

Citește și:

Orice jucător care joacă la CFR şi e român poate juca la naţională. E normal pentru echipa campioană. La Costache să ne ne grăbim, trebuie să avem răbdare. Dacă vorbim de echipa naţională poate uită să joace fotbal. Mai are de muncit pentru a ajunge la echipa naţională„, a mai spus „Bursucul”.

Reclamă

Dan Petrescu a surprins şi l-a titularizat pe Denis Alibec. L-a schimbat în minutul 67 cu Debeljuh, dar s-a declarat încântat de ceea ce a văzut la atacantul de 30 de ani.

Sunt foarte mulţumit de Alibec, a jucat pentru echipă. Numai de el depinde, atitudinea lui a fost una de campion şi ce trebuie să fie la CFR Cluj. Dacă juca aşa şi până acum, ar fi fost la echipa naţională„, a precizat Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și