Închide meniul

Dan Petrescu, temător înainte de FCSB – CFR Cluj: „Sunt îngrijorat! Şi-au revenit total!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 decembrie 2022, 17:15

Dan Petrescu, temător înainte de FCSB – CFR Cluj: „Sunt îngrijorat! Şi-au revenit total!

Dan Petrescu a dezvăluit ce nu a făcut vreodată ca antrenor

Dan Petrescu, în timpul unui meci/hepta

Dan Petrescu este temător înainte de FCSB – CFR Cluj! Antrenorul ardelenilor a vorbit despre partida de „foc” pe care echipa sa o va avea împotriva vicecampioanei FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul FCSB – CFR Cluj este programat joi, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Naţională”.

Dan Petrescu, temător înainte de FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu susţine că este îngrijorat înaintea meciului cu FCSB, deoarece echipa sa are probleme de lot. Totodată, „Bursucul” este de părere că FCSB se va putea baza pe Andrea Compagno şi Darius Olaru, chiar dacă cei doi jucători s-au accidentat în etapa trecută.

„Mereu a avut forţă FCSB în atac. De când sunt eu antrenor la CFR, nu ştiu să fi avut jucători buni în atac şi forţă. Sunt în formă, au câştigat 10 din 11 în campionat, asta înseamnă că şi-au revenit total şi sunt în luptă pentru titlu ceea ce eu mă aşteptam oricum şi când erau pe penultimul loc.

Acest meci e foarte important, dar indiferent de rezultat, nu se schimbă prea multe. Se vor juca în continuare foarte multe meciuri, nu se decide nimic.

Reclamă

Cred  ei vor juca (n.r. Andrea Compagno şi Darius Olaru). La noi sunt foarte multe probleme: răceli, suspendati, accidentaţi. Să vedem ce se întâmplă până la ora meciului. Sunt îngrijorat! În apărare sunt foarte mulți jucători cu probleme”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei FCSB – CFR Cluj.

Dan Petrescu: „Sper  pun o apărare decentă!”

Antrenorul campioanei României a mărturisit că, înaintea meciului de joi, este preocupat de felul în care echipa sa va arăta pe faza defensivă.

„Cred  și de dată asta va fi un meci strâns, sper  reușesc  pun o apărare decentă la acest meci și  nu avem așa de multe probleme cum aveam în momentul ăsta”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 35 de puncte obţinute după 19 meciuri jucate. De cealaltă parte, CFR Cluj se situează pe locul secund, cu 41 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și