Închide meniul

Dan Petrescu, ultimele informaţii despre situaţia lui Denis Alibec: „Vom suferi!” Când poate reveni atacantul: „Nu cred că va putea intra direct!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 19:21

Dan Petrescu, ultimele informaţii despre situaţia lui Denis Alibec: „Vom suferi! Când poate reveni atacantul: „Nu cred că va putea intra direct!

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Dan Petrescu, ultimele informaţii despre situaţia lui Denis Alibec
  • Când poate reveni atacantul

Dan Petrescu, ultimele informaţii despre situaţia lui Denis Alibec

Dan Petrescu a explicat că mai are de aşteptat până când Denis Alibec se va reface. Atacantul va rata „dubla” cu Universitatea Craiova, din Liga 1 şi Cupa România, dar şi disputa din deplasare cu UTA. Acesta poate reveni pe teren în UEFA Conference League, când ardelenii o înfruntă pe Randers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Debeljuh și Costache sunt variantele pe care le mai avem în atac, suferim aici. Alibec se antrenează individual, iar vineri va face o ‘poză’ la picior. Dacă poza iese bine, e posibil să-l avem la dispoziție pentru meciul cu Randers.

Dar vă dați seama că a stat foarte mult, nu cred că va putea intra direct. Până la pauza competițională vom suferi, sunt multe meciuri și nouă ne lipsesc mulți jucători. Trebuie să strângem rândurile”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Alibec va rata „dubla” cu Universitatea Craiova, din Liga 1 şi Cupa România, dar şi disputa din deplasare cu UTA.

Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani

În loc să se recupereze, atacantul a ieşit să se distreze. Vârful campioanei a postat o fotografie de la Untold, festivalul de muzică care a avut loc la Cluj.

Reclamă

Momentul în care Alibec a postat fotografia a fost chiar în timp ce echipa sa se chinuia cu FC Botoşani în Moldova.

Fanii au răbufnit după ce au văzut fotografia: „Te zic la Dan Petrescu bă”, „Cică accidentat”, „Alo alo…. 0-0 la pauză la Botoșani…..”, „CFR Cluj joaca la Botoșani, și Alibec e la Untold în același timp. Asta înseamnă să fii mafiot”, l-au „taxat” fanii în secţiunea de comentarii.

Două goluri a înscris Denis Alibec în cele cinci meciuri din Liga 1 jucate în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 15 apr., 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 15 apr., 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!