Închide meniul

Dan Petrescu, „urecheat” de Cristi Balaj pentru gestul de la Supercupă: „Ca să meriți să câștigi, trebuie să știi să pierzi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 13:04

Reclamă
Dan Petrescu, „urecheat de Cristi Balaj pentru gestul de la Supercupă: „Ca să meriți să câștigi, trebuie să știi să pierzi!

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a fost „urecheat” de Cristi Balaj pentru gestul său de Supercupă, când n-a venit să își ridice medalia oferită pierzătorilor. Președintele lui CFR Cluj nu l-a menajat pe antrenorul de 54 de ani, spunând că vor exista discuții în legătură cu momentul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Supercupa României în fața lui CFR Cluj, scor 2-1. Mario Rondon, fostul atacant al campioanei, le-a adus trofeul covăsnenilor cu un gol marcat în minutul 85.

Dan Petrescu, „urecheat” de Cristi Balaj pentru gestul de la Supercupă

La finalul partidei de la Arad, Dan Petrescu a fost dat „dispărut”. Tehnicianul ardelenilor a lipsit de la festivitatea de premiere, explicând ulterior că „m-am dus în vestiar, la baie, am stat puţin la telefon şi când am vrut să vin mi-au spus că erau cei de la Sepsi”.

Cristi Balaj nu i-a luat apărarea lui Dan Petrescu și a asigurat că oficialii CFR-ului nu trec cu vederea astfel de lucruri.

Președintele campioanei a ținut chiar să își ceară scuze în numele lui Petrescu și a dezvăluit că l-a contactat personal pe patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi:

Reclamă
Reclamă

„Nu am discutat cu el, am vorbit cu colegii mei care au vorbit cu Dan Petrescu. Bilașco a fost de față când Petrescu a vrut să vină la festivitate, și Bilașco e un om serios, dar era prea târziu. Nu știu ce a făcut în vestiar, în afara faptului că a fost supărat. Din punctul meu este o greșeală.

Chiar dacă ar avea scuze, nu am cum să încurajez un asemenea comportament, eu i-am trimis un mesaj domnului Laszlo (n.r. – Dioszegi) de la Sepsi. Mi-am cerut scuze că nu am fost pe teren să-l felicit, l-am felicitat pentru victorie, i-am urat succes în meciurile următoare. Mi-a răspuns extrem elegant. Până la urmă, pentru a merita să câștigi, trebuie să știi să pierzi.

În măsura în care contează, îmi cer scuze pentru acest eveniment, față de toți cei care sunt de acord. Să nu aveți impresia că noi, atunci când Dan Petrescu greșește, îl felicităm. Nu există, vorbim, discutăm. A pierdut noțiunea timpului, supărarea a fost mai mare decât ne putem noi imagina”, a spus Cristi Balaj, la Pro Arena.

Reclamă

Petrescu, criticat aspru după ce a lipsit de la decernarea medaliilor la Supercupa României

Nici Eugen Neagoe nu l-a iertat pe tehnicianul lui CFR Cluj. Fostul antrenor de la Sepsi sau Dinamo a etichetat gestul lui Petrescu drept unul care arată lipsa de respect față de adversari:

„Nu poți să faci așa ceva dacă îți respecți adversarii, competiția. Uitați, toți cei din staff au fost, el nu!”, a „tunat” Eugen Neagoe, potrivit orangesport.ro.

Și Gabi Balint a oferit o reacție după ce Dan Petrescu a ratat festivitatea de la Arad:

”Ce să mai? El nu știe să piardă, îl cunosc foarte bine. El trebuie să înțeleagă că nu poate fi învingător întotdeauna, ăsta e sportul. Trebuie să înveți din înfrângeri și să știi să pierzi. Trebuie să-ți respecți adversarii. Din păcate, el are această problemă și va trebui să și-o corecteze.

E un antrenor foarte bun, dar, câteodată, la fel cum a făcut și în ultima etapă, când a spus că este bolnav… S-a întâmplat și la Supercupă, un lucru neașteptat pentru mine”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și